Рецепти з фото і відео

Прикраса тортів

Прикраса тортів
+7
0
11 вер
Прикраса тортів


Торт можна прикрасити не тільки фігурками з мастики, але і простими продуктами, фруктами, шоколадом. Прикраса тортів - справа непроста. Наприклад, цей торт «Полуничний поцілунок». А виглядає він взагалі чудово - різнокольорові коржі, бежевий крем і червона прошарок з полуниці. Торт виходить смачний і ніжний, з ароматом полуниці!

Для приготування вам знадобиться:
Для бісквіта:

• Борошно 6 ст.л.
• Яйця-6 шт.
• Цукор 6 ст.л.
• Тертий шоколад

Для заварного крему:
• Молоко 400 мл;
• Масло вершкове 250 р.
• Ванільний цукор щіпка
• Борошно 1 ст.л.
• Жовтки 2 шт.
• Цукрова пудра 100 р.
• Крохмаль 1 ст.л.

Для полуничної прошарку:
• Полуниця 500 р.
• Желатин 15-20г.
• 4 ст.л. цукор

Для його приготування необхідно:
• Відокремити білки від жовтків. Білки збити до щільної піни в три етапи додаючи цукор.
• Збиваючи, додавати по одному жовтку. Додати борошно, перемішати лопаткою рухами, як би перевертаючи пласти, щоб залишити повітря у збитих білках. Відокремити 1/3 тіста. У 2/3 додати тертий шоколад.
• Випекти при 175 ° С окремо 3 тонких бісквіта протягом 15-20 хвилин.
• Залишити бісквіти остигати.
• Желатин замочити у склянці (1/2) холодної кип'яченої води. Всипати 20 гр желатину. Полуницю викласти в миску і додати цукор.
• Збити блендером.
• Набряклий желатин нагріти до розчинення. Цей розчин вилити в полуничну масу, добре перемішати. Розлити масу в 2 форми застелити їх папером), діаметр дорівнює діаметру коржів.
• Відправити форми на холод. Вийняти желе. Його легше буде вийняти, якщо на деякий час поставити форми в гарячу воду.
• Ванільним цукром закип'ятити в молоці. Жовтки розтерти з борошном, цукровою пудрою і крохмалем. У жовтки обережно влити гаряче молоко і ретельно размешать.Смесь поставити на вогонь і довести до кипіння, безперервно заважаючи. Крем стає густим.
• Остудити крем до кімнатної температури. Розм'якшити масло і збити. Потроху додавати в крем масло, збиваючи при цьому.
• Скласти торт у такому порядку: шоколадний корж, крем, полуничне пюре, крем, тепер білий корж, крем, знову полунична прошарок, крем, шоколадний корж. Зверху все обмазати кремом і прикрасити по своєму смаку. В якості прикраси краще підійдуть свіжа полуниця і шоколадна стружка. Також прикрасити торт розтопленим шоколадом, а шоколадної глазурі зверху насипати шоколадну стружку.
• Торт готовий!
Приємного чаювання!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: