Загрузка...

Дитячий торт

Дитячий торт
+6
0
10 вер
Дитячий торт


Час летить швидко ось наші діти ще на рік дорослішими. Наближається день народження, зворушливий і хвилюючий свято не тільки для дитини, але і для його мами. Хочеться порадувати дитину, піднести найбажаніший - дитячий торт спекти, его, так як любить Ваш малюк. Головне, вкласти свою любов і трохи фантазії, підібрати гарні яскраві прикраси. Прикрасити свіжими або свіжомороженими ягідками.

Інгредієнти, які знадобляться, для приготування дитячого торта їжачок:
Для бісквіта:

• 6 яєць (бажано свіжих)
• 1,5 склянки цукру
• 1 склянка борошна
• пів склянки картопляного крохмалю
Для крему:
• 300 г вершкового масла
• 12 ст. л. згущеного молока
• 2 ст. л. какао
Для глазурі:
• 30 р. вершкового масла
• 1ст. ложка какао
• 1 ст. ложка цукру
• 1 ст. ложка жирної сметани
Крім того:
• Волоські горіхи
• 1-3 ст. л. вишневого варення
• 150 р. згущеного молока
• драже
Для прикраси:
• Ягоди

Процес приготування:
• Спочатку потрібно приготувати бісквіт. Білки відокремити від жовтків. Білки потрібно збивати з половиною цукру міксером то отримання пені. Коли піна помітно збільшиться всипати решту цукру. З'єднати збиті білки, жовтки ( збиваємо виделкою), пшеничне борошно, крохмаль, перемішати. Випікати, бісквіт в духовці при температурі 150 градусів приблизно 40 хвилин. Спеченому бісквіту дати постояти не менше 8 - 12 годин.
• Для приготування крему потрібно збити розм'якшене вершкове масло, поступово додаючи по 1 ст. л. згущене молоко, а потім какао - порошок. Отриманий крем потрібно розділити на дві частини: 1/3 відкласти для бісквіта, а решта для прикраси.
• Бісквіт корж потрібно натерти на крупній тертці, додати до нього варені горіхи, 1/3 частина крему і перемішати отриману масу руками. Потім поступово влити стільки згущеного молока, щоб бісквітні крихти стали трохи в'язким.
• Отриману масу викласти на блюдо і сформувати їжачка.
• Масло, сметану, цукор, какао, варити на слабкому вогні, до однорідної маси. Отриману нами глазур потрібно нанести на (мордочку) нашого їжачка. На (тулуб) нанести кондитерським шприцом крем у вигляді грудочок. Носик і очі зробити з драже. Блюдо або піднос прикрасити свіжомороженими ягодами, і торт готовий.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: