Дитячий торт

Дитячий торт
+6
0
10 вер
Дитячий торт


Час летить швидко ось наші діти ще на рік дорослішими. Наближається день народження, зворушливий і хвилюючий свято не тільки для дитини, але і для його мами. Хочеться порадувати дитину, піднести найбажаніший - дитячий торт спекти, его, так як любить Ваш малюк. Головне, вкласти свою любов і трохи фантазії, підібрати гарні яскраві прикраси. Прикрасити свіжими або свіжомороженими ягідками.

Інгредієнти, які знадобляться, для приготування дитячого торта їжачок:
Для бісквіта:

• 6 яєць (бажано свіжих)
• 1,5 склянки цукру
• 1 склянка борошна
• пів склянки картопляного крохмалю
Для крему:
• 300 г вершкового масла
• 12 ст. л. згущеного молока
• 2 ст. л. какао
Для глазурі:
• 30 р. вершкового масла
• 1ст. ложка какао
• 1 ст. ложка цукру
• 1 ст. ложка жирної сметани
Крім того:
• Волоські горіхи
• 1-3 ст. л. вишневого варення
• 150 р. згущеного молока
• драже
Для прикраси:
• Ягоди

Процес приготування:
• Спочатку потрібно приготувати бісквіт. Білки відокремити від жовтків. Білки потрібно збивати з половиною цукру міксером то отримання пені. Коли піна помітно збільшиться всипати решту цукру. З'єднати збиті білки, жовтки ( збиваємо виделкою), пшеничне борошно, крохмаль, перемішати. Випікати, бісквіт в духовці при температурі 150 градусів приблизно 40 хвилин. Спеченому бісквіту дати постояти не менше 8 - 12 годин.
• Для приготування крему потрібно збити розм'якшене вершкове масло, поступово додаючи по 1 ст. л. згущене молоко, а потім какао - порошок. Отриманий крем потрібно розділити на дві частини: 1/3 відкласти для бісквіта, а решта для прикраси.
• Бісквіт корж потрібно натерти на крупній тертці, додати до нього варені горіхи, 1/3 частина крему і перемішати отриману масу руками. Потім поступово влити стільки згущеного молока, щоб бісквітні крихти стали трохи в'язким.
• Отриману масу викласти на блюдо і сформувати їжачка.
• Масло, сметану, цукор, какао, варити на слабкому вогні, до однорідної маси. Отриману нами глазур потрібно нанести на (мордочку) нашого їжачка. На (тулуб) нанести кондитерським шприцом крем у вигляді грудочок. Носик і очі зробити з драже. Блюдо або піднос прикрасити свіжомороженими ягодами, і торт готовий.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: