Як спекти торт

Як спекти торт
+5
0
10 вер
Як спекти торт


Торт - це свято, це свято - торт, погодьтеся така гра слів, зовсім доречна, адже торт і поганий настрій - поняття не сумісні. Питання про те, як спекти торт буде завжди, так як кожен раз будуть з'являтися нові ідей, бо людська фантазія безмежна. Торт - король будь-якого свята, будь-якого солодкого столу. Їжа - ласуни!

Інгредієнти, які знадобляться, для приготування бісквітного торта день народження:
Для бісквіта:

• 4 яйця
• 120 г цукрової пудри
• 120 г борошна
• 30 г крохмалю
• масло для замащування форми
Для крему:
• 1 склянка вареного згущеного молока
• 200 г вершкового масла
• 100 г лікеру або коньяку
• 100 г завареної кави
Для прикраси:
• 50 г тертого шоколаду
• 1 великий апельсин

Процес приготування:
• Яйця збиваємо з цукром до утворення густої піни.
• Крохмаль змішуємо з борошном і поступово невеликими порціями, з допомогою дерев'яної лопатки замішуємо тісто. Завдяки крохмалю бісквіт буде повітряним.
• У форму, заздалегідь змащену маслом, виливаємо тісто, добре розрівнюємо , ставимо в розігріту духовку і печемо при 180 градусах. Випікаємо корж 35-40 хвилин. З початку випікання духовку не відкривати.
• Щоб готовий корж виглядав красиво, його акуратно розрізаємо по - горизонталі на два, три шари (з одного коржа робимо два - три).
• Всі шари окремо наситимо сиропом і лікером.
• Всі інгредієнти для крему збуваємо до однорідної маси.
• При складанні бісквітних коржів в торт нижній корж викласти зверху, у нього сама рівна поверхня.
• Перемазати коржі кремом, зверху засипати тертим шоколадом, і викласти кружальця апельсину. Прикраса так само можна зробити кондитерським шприцом.
• Торт повинен просочитися.
Схожі рецепти:
Loading...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара
Перейти до меню повара: