Загрузка...

Прикраси з мастики

Прикраси з мастики
+3
0
10 вер
Прикраси з мастики


Торти з прикрасами з мастики особливо радують дітей. Приготуйте торт «Бджілка», в якому використовуються прикраси з мастики у вигляді бджілок на поверхні торта.

БДЖІЛКА
Для приготування вам знадобиться:
Коржі:

• Борошно 500 г
• Яйця 2 шт.
• Цукор 200 г
• Олія слив. 80 г
• Мед 115 г (3 ст.л. з гіркою)
• 2 ч.л. Сода
Крем:
(на 1 торт)
• Сметана (30%) 400 г
• Вершки 33% 150 г
• Варена згущене молоко 1 б.
• Мед 2 ст.л. з гіркою
• Желатин 1 п. 11 гр. і 50-70 г вершків (для крему зверху)
Бджоли:
• Шоколад чорний 50 г
• Шоколад білий-50 г
• Вершки 33% 2 ч.л.
• Мед 1 ч.л.
• Нарізаний мигдаль

Для приготування тіста потрібно:
• Яйця збити з цукром. Додати мед, масло вершкове і соду.
• Добре перемішати і поставити на водяну баню.
• Тісто при постійному помішуванні прогріти, до золотистого кольору, маса збільшиться вдвічі. Зняти з плити і всипати борошно і замісити.
• Накрити тісто і охолодити при кімн. темп.
• Розкачати коржі до товщини 5 мм
• Вирізати коржики. Додати до обрезкам коржів тісто і знову розкачати (для наступного коржа, або потім використовувати для обсипання боків торта).
• Коржі перекласти на змащене рослинним маслом пергамент. Випікати при темп. 200? 3-7 хв. Скласти стопкою.

Для приготування крему потрібно:
• Збити міксером сметану, вершки, згущене молоко і мед.
• Розділити крем на 2 частини. Менше - для верху.
• Велика - для коржів. Поставити в холодильник.
• 1 пачку желатину залити вершками, дати набрякнути.
• Перекласти масу в каструлю і прогріти на плиті. Постійно заважати, не киплять!
• Ввести охолоджений желатин в крем. Відразу залити ним верх і боки торта.
Для приготування сот потрібно:
• Взяти плівку з бульбашками і притиснути по всій поверхні торта. Поставити торт на 15-20 хв у холодильник.
• Подрібнити обрізки коржів і обсипати ними торт.

Для приготування бджілок потрібно:
• Шоколад натерти на крупній тертці.
• У кожну миску додати по 1 ч.л. вершків і ? ч.л. меду. Поставити в мікрохвильовку чорний шоколад на 25-30 сек.
• Шоколад, вершки і мед перемішати масу. Остудити.
• Обгорнути фольгою тарілку.
• Взяти файл А4 і перекласти туди шоколадну масу.
• Зробити маленьку дірочку і намалювати бджіл.
• Поставити їх в морозилку на 3-5 хв. Розтопити білу шоколадну суміш в мікрохвильовій печі і змішати.
• Перекласти в файл А4, зробити дірочку, дістати бджіл і намалювати очі і смужки.
• З нарізаного мигдалю зробити бджілкам крила.
• Торт готовий!
Приємного чаювання!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: