Прикраси з мастики

Прикраси з мастики
+3
0
10 вер
Прикраси з мастики


Торти з прикрасами з мастики особливо радують дітей. Приготуйте торт «Бджілка», в якому використовуються прикраси з мастики у вигляді бджілок на поверхні торта.

БДЖІЛКА
Для приготування вам знадобиться:
Коржі:

• Борошно 500 г
• Яйця 2 шт.
• Цукор 200 г
• Олія слив. 80 г
• Мед 115 г (3 ст.л. з гіркою)
• 2 ч.л. Сода
Крем:
(на 1 торт)
• Сметана (30%) 400 г
• Вершки 33% 150 г
• Варена згущене молоко 1 б.
• Мед 2 ст.л. з гіркою
• Желатин 1 п. 11 гр. і 50-70 г вершків (для крему зверху)
Бджоли:
• Шоколад чорний 50 г
• Шоколад білий-50 г
• Вершки 33% 2 ч.л.
• Мед 1 ч.л.
• Нарізаний мигдаль

Для приготування тіста потрібно:
• Яйця збити з цукром. Додати мед, масло вершкове і соду.
• Добре перемішати і поставити на водяну баню.
• Тісто при постійному помішуванні прогріти, до золотистого кольору, маса збільшиться вдвічі. Зняти з плити і всипати борошно і замісити.
• Накрити тісто і охолодити при кімн. темп.
• Розкачати коржі до товщини 5 мм
• Вирізати коржики. Додати до обрезкам коржів тісто і знову розкачати (для наступного коржа, або потім використовувати для обсипання боків торта).
• Коржі перекласти на змащене рослинним маслом пергамент. Випікати при темп. 200? 3-7 хв. Скласти стопкою.

Для приготування крему потрібно:
• Збити міксером сметану, вершки, згущене молоко і мед.
• Розділити крем на 2 частини. Менше - для верху.
• Велика - для коржів. Поставити в холодильник.
• 1 пачку желатину залити вершками, дати набрякнути.
• Перекласти масу в каструлю і прогріти на плиті. Постійно заважати, не киплять!
• Ввести охолоджений желатин в крем. Відразу залити ним верх і боки торта.
Для приготування сот потрібно:
• Взяти плівку з бульбашками і притиснути по всій поверхні торта. Поставити торт на 15-20 хв у холодильник.
• Подрібнити обрізки коржів і обсипати ними торт.

Для приготування бджілок потрібно:
• Шоколад натерти на крупній тертці.
• У кожну миску додати по 1 ч.л. вершків і ? ч.л. меду. Поставити в мікрохвильовку чорний шоколад на 25-30 сек.
• Шоколад, вершки і мед перемішати масу. Остудити.
• Обгорнути фольгою тарілку.
• Взяти файл А4 і перекласти туди шоколадну масу.
• Зробити маленьку дірочку і намалювати бджіл.
• Поставити їх в морозилку на 3-5 хв. Розтопити білу шоколадну суміш в мікрохвильовій печі і змішати.
• Перекласти в файл А4, зробити дірочку, дістати бджіл і намалювати очі і смужки.
• З нарізаного мигдалю зробити бджілкам крила.
• Торт готовий!
Приємного чаювання!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: