Рецепти з фото і відео

Рецепти тортів з фото

Рецепти тортів з фото
+3
0
10 вер
Рецепти тортів з фото


Символом будь-якого торжества завжди був і залишається торт. Існує величезна безліч рецептів тортів різних за смаком і оформлення. Готуючись до свята, кожен з нас думає про те, якому з тортів віддати свою перевагу. Пропоновані рецепти тортів з фото, можливо, допоможуть вам визначитися і зупинити свій вибір саме на цих смачних, оригінально оформлених тортах.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування торта кошик троянд:

•Один стакан борошна
• один стакан цукру
• 5 яєць
• 1 столова ложка крохмалю
• 1 чайна ложка розпушувача
Для начинки:
• 50 мл рому
• 1 велика баночка консервованих ананасів
• 1 пакет ванільного цукру
• 1 столова ложка цукрової пудри
• 750 мл вершків
Для прикраси:
•барвники різних кольорів
• 200 г цукерок маршмелоу
• 0,5 чайних ложки лимонного соку
• 2 склянки цукрової пудри

Процес приготування:
• Збиваємо яйця з цукром в пишну піну, всипаємо просіяне борошно, крохмаль, розпушувач і знову все збиваємо.
• Отримане тісто викладаємо в роз'ємну форму для випічки тортів, попередньо змащену рослинним маслом і присипану борошном.
• Духовку накаляем до 180 градусів і випікаємо в ній бісквіт протягом 30 -40 хвилин, при цьому, не грюкаючи дверцятами духовки і не заглядаючи в неї, щоб тісто не осіло.
• Подрібнений бісквіт дістаємо з форми, охолоджуємо і розрізаємо по горизонталі на 3 частини, і просочуємо ромом.
• З консервованих ананасів зливаємо сік, злегка обсушуємо і нарізаємо дрібними шматочками.
•Вершки з ванільним цукром і цукровою пудрою збиваємо в міцну піну, додавши стабілізатор.
• Відкладаємо 1/3 вершків, а решта вершки з'єднуємо з шматочками ананаса і акуратно перемішуємо.
• Бісквітні коржі змащуємо по черзі вершково - ананасовій масою і формуємо торт, змастити рештою вершками.
• Верх торта не змащуємо вершками, так як будемо прикрашати виробами з мастики, а вона від вологості швидко розчиняється, тому між мастикою і тортом повинен тонкий шар масленого крему, повидла або вареного згущеного молока.
• Для приготування мастики цукерки маршмеллоу ложем в миску, додаємо лимонний сік і ставимо в мікрохвильовку, щоб маса збільшилася вдвічі.
• Потім в миску, додаємо половинку склянки цукрової пудри і перемішуємо.
• На стіл висипаємо півтори склянки цукрової пудри, викладаємо масу з маршмеллоу і добре вимішуємо руками, так як готуємо тісто.
• Маса дуже липка, тому добре обсипаємо її цукровою пудрою.
• В залежності від бажаного кольору троянд для торта, листочків та інших компонентів прикраси, приготовлену мастику поділяємо на кілька частин і додаємо в кожну з них барвники.
•Мастику розкочуємо качалкою до потрібного розміру посыпаний цукровою пудрою стіл і робимо покриття для торта, виліплює з мастики квіти і викладаємо зверху на торт як підкаже фантазія.
• Прикрашений і оригінальний торт в холодильник не ставимо, так як при цьому троянди розм'якнуть.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: