Рецепт черепаха торта

Рецепт черепаха торта
+4
0
10 вер
Рецепт черепаха торта


Будь-яке дитяче свято завжди асоціюється з гарним святковим тортом. Якщо ви володієте достатньою кількістю часу, приготування може стати захоплюючим заняттям. Рецепт черепаха торта саме те, що вам потрібно, до того ж такий торт обійдеться вам набагато дешевше покупного. Цей торт смачний, ніжний, веселий. Ваші діти будуть у захваті.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування торта під назвою черепаха:
Для тіста:

•3 склянки борошна
• шість яєць
• півтори склянки цукру
• пакет розпушувача для тіста
• 120 г вершкового масла
Для крему:
•0,5 л сметани
• один стакан цукру
• 200 г вершкового масла
• 3 банана
• 200 г чорносливу без кісточок
Для глазурі:
•60 г вершкового масла
• дві великі ложки какао
• дві столові ложки цукру
• 2 великі ложки молока
Для прикраси:
• кокосова стружка

Процес приготування:
• В миску просіваємо борошно і змішуємо її з розпушувачем.
• Яйця розтираємо з цукром, додаємо вершкове масло розтираємо до однорідності маси.
• Розтерту суміш додаємо до борошна і замішуємо густе тісто.
• Деко з коржиками ставимо в попередньо розігріту духовку і випікаємо печиво протягом 15 хвилин.
• Випечене печиво акуратно знімаємо з дека, викладаємо на блюдо і охолоджуємо.
• Для приготування крему сметану змішуємо з цукром, збиваємо в густу піну.
• Окремо збиваємо розм'якшене вершкове масло, з'єднуємо з сметано - цукровою масою і ще раз збиваємо все разом.
• Чорнослив промиваємо, заливаємо окропом, залишаємо для розпарювання.
• Банан очищаємо і нарізаємо невеликими кружечками.
• Розпарений чорнослив відкидаємо на сито, даємо воді стекти, розрізаємо навпіл або нарізаємо невеликими шматочками.
• Залишаємо 5 шт печива для завершального етапу оформлення тесту, а з решти формуємо черепаху.
• На велике плоске блюдо викладаємо печиво один на одного у формі черепахи, а проміжки між печивом заповнюємо шматочками чорносливу і банана, добре промазуємо кремом.
• Лапки і голову черепахи оформляємо з відкладеного печива, а очі з гвоздики, рот малюємо глазур'ю.
• Для приготування глазурі з'єднуємо какао з цукром, молоко і вершкове масло, ретельно перемішуємо і варимо, постійно перемішуємо до густоти.
• Приготовленої глазур'ю малюємо зверху черепашачою панцир, і посипаємо білої кокосової стружкою, залишаємо на 1 - 1,5 години, ставимо в холодильник.
• Добре просочений торт подаємо до столу.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: