Загрузка...

Рецепт черепаха торта

Рецепт черепаха торта
+4
0
10 вер
Рецепт черепаха торта


Будь-яке дитяче свято завжди асоціюється з гарним святковим тортом. Якщо ви володієте достатньою кількістю часу, приготування може стати захоплюючим заняттям. Рецепт черепаха торта саме те, що вам потрібно, до того ж такий торт обійдеться вам набагато дешевше покупного. Цей торт смачний, ніжний, веселий. Ваші діти будуть у захваті.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування торта під назвою черепаха:
Для тіста:

•3 склянки борошна
• шість яєць
• півтори склянки цукру
• пакет розпушувача для тіста
• 120 г вершкового масла
Для крему:
•0,5 л сметани
• один стакан цукру
• 200 г вершкового масла
• 3 банана
• 200 г чорносливу без кісточок
Для глазурі:
•60 г вершкового масла
• дві великі ложки какао
• дві столові ложки цукру
• 2 великі ложки молока
Для прикраси:
• кокосова стружка

Процес приготування:
• В миску просіваємо борошно і змішуємо її з розпушувачем.
• Яйця розтираємо з цукром, додаємо вершкове масло розтираємо до однорідності маси.
• Розтерту суміш додаємо до борошна і замішуємо густе тісто.
• Деко з коржиками ставимо в попередньо розігріту духовку і випікаємо печиво протягом 15 хвилин.
• Випечене печиво акуратно знімаємо з дека, викладаємо на блюдо і охолоджуємо.
• Для приготування крему сметану змішуємо з цукром, збиваємо в густу піну.
• Окремо збиваємо розм'якшене вершкове масло, з'єднуємо з сметано - цукровою масою і ще раз збиваємо все разом.
• Чорнослив промиваємо, заливаємо окропом, залишаємо для розпарювання.
• Банан очищаємо і нарізаємо невеликими кружечками.
• Розпарений чорнослив відкидаємо на сито, даємо воді стекти, розрізаємо навпіл або нарізаємо невеликими шматочками.
• Залишаємо 5 шт печива для завершального етапу оформлення тесту, а з решти формуємо черепаху.
• На велике плоске блюдо викладаємо печиво один на одного у формі черепахи, а проміжки між печивом заповнюємо шматочками чорносливу і банана, добре промазуємо кремом.
• Лапки і голову черепахи оформляємо з відкладеного печива, а очі з гвоздики, рот малюємо глазур'ю.
• Для приготування глазурі з'єднуємо какао з цукром, молоко і вершкове масло, ретельно перемішуємо і варимо, постійно перемішуємо до густоти.
• Приготовленої глазур'ю малюємо зверху черепашачою панцир, і посипаємо білої кокосової стружкою, залишаємо на 1 - 1,5 години, ставимо в холодильник.
• Добре просочений торт подаємо до столу.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: