Бісквітні торти рецепти з фото

Бісквітні торти рецепти з фото
+8
0
10 вер
Бісквітні торти рецепти з фото


Торт - це кулінарний витвір мистецтва, без якого не обходиться ні одне свято! Представляємо вам покрокове приготування - бісквітні торти рецепти з фото і детальним описом всього процесу приготування. Всі вони готуються на основі бісквітного коржа, а начинка, прикраси, сироп - можуть бути найрізноманітнішими. Ви приємно здивуєте всіх своїх рідних і близьких, коли внесете і поставите на стіл солодке диво - медовий торт бісквітний з шоколадною глазур'ю.

Отже, шоколадний торт бісквітний:

Інгредієнти:
Бісквіт:

• Борошно - 1? ст.
• Яйця курячі - 4 шт.
• Цукор - 1 ст.
• Какао - 4 ст. л.
• Розпушувач - ? ч.л.

Шоколадна глазур:
• Масло вершкове - 50 г.
• Цукор - 4 ст. л.
• Какао - 4 ст.л.
• Молоко - 50 мл
Сметанний крем:
• Сметана - 1 стакан
• Цукор - ? склянки
Сироп для просочення:
• Цукор - ? ст.
• Вода - 50 р.
• Ром, вино або коньяк - 30-40 мл

Приготування:
Бісквіт:

• Збиваємо яйця з цукром міксером, і додаємо какао. Добре його всипати через невелике
ситечко, щоб не утворилися грудочки.
• Всипаємо борошно і акуратно все змішуємо.
• Додаємо розпушувач
• У круглу форму, змащену маслом виливаємо масу і випікаємо при температурі
180-200оС, 40-50 хвилин. Готовність тіста визначаємо зубочисткою. Проткнувши
корж, дивимося, щоб зубочистка залишалася сухою.
Крем:
• Збиваємо сметану з цукром. Цукор краще взяти дуже дрібний або цукрову пудру.

Шоколадна глазур:
• Виливаємо молоко в невелику каструльку, додаємо масло, цукор і какао
• Розмішуємо і доводимо до кипіння, охолоджуємо.

• Бісквіт розрізаємо на дві частини. Просочуємо коржі сиропом. Додавання коньяку,
вина, рому надає торту незвичайний смак.
• На нижній корж викладаємо рівномірно сметанний крем, накриваємо другою
половинкою.
•• Вийшла шоколадною глазур'ю обмазуємо верх і боки торта. Прикрашаємо
кокосовою, шоколадною стружкою, фруктами.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: