Загрузка...

Бісквітні торти рецепти з фото

Бісквітні торти рецепти з фото
+8
0
10 вер
Бісквітні торти рецепти з фото


Торт - це кулінарний витвір мистецтва, без якого не обходиться ні одне свято! Представляємо вам покрокове приготування - бісквітні торти рецепти з фото і детальним описом всього процесу приготування. Всі вони готуються на основі бісквітного коржа, а начинка, прикраси, сироп - можуть бути найрізноманітнішими. Ви приємно здивуєте всіх своїх рідних і близьких, коли внесете і поставите на стіл солодке диво - медовий торт бісквітний з шоколадною глазур'ю.

Отже, шоколадний торт бісквітний:

Інгредієнти:
Бісквіт:

• Борошно - 1? ст.
• Яйця курячі - 4 шт.
• Цукор - 1 ст.
• Какао - 4 ст. л.
• Розпушувач - ? ч.л.

Шоколадна глазур:
• Масло вершкове - 50 г.
• Цукор - 4 ст. л.
• Какао - 4 ст.л.
• Молоко - 50 мл
Сметанний крем:
• Сметана - 1 стакан
• Цукор - ? склянки
Сироп для просочення:
• Цукор - ? ст.
• Вода - 50 р.
• Ром, вино або коньяк - 30-40 мл

Приготування:
Бісквіт:

• Збиваємо яйця з цукром міксером, і додаємо какао. Добре його всипати через невелике
ситечко, щоб не утворилися грудочки.
• Всипаємо борошно і акуратно все змішуємо.
• Додаємо розпушувач
• У круглу форму, змащену маслом виливаємо масу і випікаємо при температурі
180-200оС, 40-50 хвилин. Готовність тіста визначаємо зубочисткою. Проткнувши
корж, дивимося, щоб зубочистка залишалася сухою.
Крем:
• Збиваємо сметану з цукром. Цукор краще взяти дуже дрібний або цукрову пудру.

Шоколадна глазур:
• Виливаємо молоко в невелику каструльку, додаємо масло, цукор і какао
• Розмішуємо і доводимо до кипіння, охолоджуємо.

• Бісквіт розрізаємо на дві частини. Просочуємо коржі сиропом. Додавання коньяку,
вина, рому надає торту незвичайний смак.
• На нижній корж викладаємо рівномірно сметанний крем, накриваємо другою
половинкою.
•• Вийшла шоколадною глазур'ю обмазуємо верх і боки торта. Прикрашаємо
кокосовою, шоколадною стружкою, фруктами.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: