Загрузка...

Мастика для прикраси тортів рецепт

Мастика для прикраси тортів рецепт
+7
0
10 вер
Мастика для прикраси тортів рецепт


Дуже смачна мастика для прикраси тортів рецепт з зефирных цукерок маршмеллоу , яку можна зробити різними кольорами, завдяки добавки в неї барвників і яка може зберігатися в холодильнику декілька тижнів.

Інгредієнти для приготування мастики:
• 50 грам вершкового масла
• 400 грам зефирных цукерок мршмеллоу
• Чотири столові ложки води
• Одна чайна ложка ванільного цукру або ванільного екстракту
• 850 грам цукрової пудри
• Дві склянки крохмалю

І так приступаємо:

• Розм'якшуємо виделкою вершкове масло в тарілці, а потім викладаємо у пластикову миску зефірні цукерки і ставимо їх плавиться на одну хвилину в СВЧ піч. Потім акуратно додаємо до них ваніль, харчовий барвник і воду.

• Ретельно все перемішуємо до однорідної маси. Відкладаємо один стакан цукрової пудри, а решту повільно вводимо у мастику постійно помішуючи. Потім гарненько змащуємо руки вершковим маслом, знову перемішуємо мастику і викладаємо її на робочу поверхню, посипану склянкою цукрової пудри і двома ложками крохмалю.

• Продовжуємо місити мастику 10 хвилин на столі, поки вона не перестане бути липкою. Після цього скачуємо її акуратно в кулю, звертаємо в харчову плівку і кладемо на цілу ніч у холодильник. Перед тим як використовувати потім мастику, прогріваємо її до кімнатної температури і розкачуємо на присипаній цукровою пудрою поверхні.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: