Мастика для прикраси тортів рецепт

Мастика для прикраси тортів рецепт
+7
0
10 вер
Мастика для прикраси тортів рецепт


Дуже смачна мастика для прикраси тортів рецепт з зефирных цукерок маршмеллоу , яку можна зробити різними кольорами, завдяки добавки в неї барвників і яка може зберігатися в холодильнику декілька тижнів.

Інгредієнти для приготування мастики:
• 50 грам вершкового масла
• 400 грам зефирных цукерок мршмеллоу
• Чотири столові ложки води
• Одна чайна ложка ванільного цукру або ванільного екстракту
• 850 грам цукрової пудри
• Дві склянки крохмалю

І так приступаємо:

• Розм'якшуємо виделкою вершкове масло в тарілці, а потім викладаємо у пластикову миску зефірні цукерки і ставимо їх плавиться на одну хвилину в СВЧ піч. Потім акуратно додаємо до них ваніль, харчовий барвник і воду.

• Ретельно все перемішуємо до однорідної маси. Відкладаємо один стакан цукрової пудри, а решту повільно вводимо у мастику постійно помішуючи. Потім гарненько змащуємо руки вершковим маслом, знову перемішуємо мастику і викладаємо її на робочу поверхню, посипану склянкою цукрової пудри і двома ложками крохмалю.

• Продовжуємо місити мастику 10 хвилин на столі, поки вона не перестане бути липкою. Після цього скачуємо її акуратно в кулю, звертаємо в харчову плівку і кладемо на цілу ніч у холодильник. Перед тим як використовувати потім мастику, прогріваємо її до кімнатної температури і розкачуємо на присипаній цукровою пудрою поверхні.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: