Загрузка...

Медовик зі сметанним кремом

Медовик зі сметанним кремом
+6
1
10 вер
Медовик зі сметанним кремом


Інгредієнти для приготування медовика:
• Дві столові ложки натурального меду
• Чотири столові ложки пшеничного борошна вищого гатунку
• Дві склянки цукор-піску
• Три курячих яйця
• 70 грам вершкового масла
• Дві чайних ложки харчової соди
• 500 мл сметани
• Трохи чорносливу

І так приступаємо:

• Ставимо каструлю на вогонь з невеликою кількістю теплої води. Зверху кладемо на неї миску і розтоплюємо вершкове масло. Після цього кладемо туди мед і висипаємо склянку цукру. Ретельно все перемішуємо, поки цукор повністю не розчиниться. Потім додаємо туди чайну ложку соди, гашеної в одній столовій ложці оцту. Знову все заважаємо, поки маса не збільшиться в кілька разів обсязі.

• Потім знімаємо миску з вогню і трохи охолоджуємо. Розбиваємо курячі яйця збиваємо їх і поміщаємо разом з пшеничним борошном у ту ж миску. Замішуємо тісто гарненько, а після ділимо його рівними частинами. Тепер розкачуємо на столі просыпанным борошном тонкий пласт з кожної частини тесту. Ложем на тісто перевернуту тарілку і вирізаємо коло.

• Потім посипаємо борошном деко і переносимо на нього акуратно тісто. Тепер випікаємо кожен корж в духовці до коричневого кольору. Температура в духовці повинна бути не більше 200 градусів. Готові коржі складаємо на столі для охолодження, а цим часом готуємо крем для торта.

• Збиваємо в глибокій мисці сметану зі склянкою цукру. Попередньо замочуємо в гарячій воді чорнослив, а потім промиваємо його і нарізаємо дрібними шматочками. Тепер беремо плоске блюдо, кладемо на нього перший корж, зверху намазуємо кремом і покриваємо чорносливом.

• Після цього ложем інший корж, крем і так до кінця, але при цьому чорнослив ложем через один корж. Беремо обрізки з під торта, перетираємо їх у крихту і посипаємо ними вгору і боки торта. Ставимо його в холодильник на кілька годин, після чого можна подавати цей чудовий і дуже м'який торт до столу.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

22 листопада 2013 09:36
- 0 +
Дякуємо!!! Торт смачний получився, але там треба не три ложки борошна а стаканів три-чотири)))))
Меню повара


Перейти до меню повара: