Загрузка...

Крем з масла і згущеного молока,торт «Зірочка»

Крем з масла і згущеного молока,торт «Зірочка»
+4
0
10 вер
Крем з масла і згущеного молока,торт «Зірочка»


Інгредієнти:

• Яйця - 8шт
• Цукрова пудра - 65г
• Какао-порошок - 90г
• Борошно - 325г
• Волоські горіхи - 100г
• Чорнослив б/к - 50г
• Згущене молоко (банку) - 1шт
• Масло вершкове - 180г
• Біла марципанова глазур (пачка) - 2шт
• Білий шоколад або кокосова стружка - 50г

Приготування:

• Білки збиваються з цукром, потім з'єднуються з жовтками.
• Борошно просіюється і додається в яйця.
• Додається подрібнений чорнослив, при інтенсивному помішуванні всипається какао (тісто потрібно розділити на дві частини: білий і шоколадний бісквіт).
• Шоколадний бісквіт випікається в попередньо розігрітій духовій шафі не більше 20 хвилин.
• Звичайний бісквіт готується з додаванням мелкорубленых горіхів. Всі інгредієнти змішуються. Випікають до готовності.
• Форма для випікання повинна бути у вигляді зірки.
• Крем: вершкове масло збивається з подальшим додаванням згущеного молока (повинна вийти пишна піна).
• Кожен корж розрізається навпіл і змащується кремом.
• Глазур готується відповідно до інструкції на упаковці.
• Готовою глазур'ю поливається верхівка торта.
• Потім торт охолоджується в холодильній камері протягом години.
• Краї торта змащуються залишками крему, прикрашається тертим шоколадом (можна посипати кокосовою стружкою).
• Торт «Зірочка» готовий! Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: