Крем з масла і згущеного молока,торт «Зірочка»

Крем з масла і згущеного молока,торт «Зірочка»
+4
0
10 вер
Крем з масла і згущеного молока,торт «Зірочка»


Інгредієнти:

• Яйця - 8шт
• Цукрова пудра - 65г
• Какао-порошок - 90г
• Борошно - 325г
• Волоські горіхи - 100г
• Чорнослив б/к - 50г
• Згущене молоко (банку) - 1шт
• Масло вершкове - 180г
• Біла марципанова глазур (пачка) - 2шт
• Білий шоколад або кокосова стружка - 50г

Приготування:

• Білки збиваються з цукром, потім з'єднуються з жовтками.
• Борошно просіюється і додається в яйця.
• Додається подрібнений чорнослив, при інтенсивному помішуванні всипається какао (тісто потрібно розділити на дві частини: білий і шоколадний бісквіт).
• Шоколадний бісквіт випікається в попередньо розігрітій духовій шафі не більше 20 хвилин.
• Звичайний бісквіт готується з додаванням мелкорубленых горіхів. Всі інгредієнти змішуються. Випікають до готовності.
• Форма для випікання повинна бути у вигляді зірки.
• Крем: вершкове масло збивається з подальшим додаванням згущеного молока (повинна вийти пишна піна).
• Кожен корж розрізається навпіл і змащується кремом.
• Глазур готується відповідно до інструкції на упаковці.
• Готовою глазур'ю поливається верхівка торта.
• Потім торт охолоджується в холодильній камері протягом години.
• Краї торта змащуються залишками крему, прикрашається тертим шоколадом (можна посипати кокосовою стружкою).
• Торт «Зірочка» готовий! Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: