Загрузка...

Торт «Снікерс»

Торт «Снікерс»
+4
0
10 вер
Торт «Снікерс»


Дуже ніжний і смачний торт снікерс який привидітися до душі кожному гостю за святковим столом.

Все що потрібно нам для приготування торта *Снікерс* це:
• П'ять курячих яєць
• Один стакан цукрового піску
• Один склянку пшеничного борошна
• Один пакетик ванільного цукру
• Чотири столові ложки молока
• 200 грамів чорного шоколаду
• 400 мл вершків (35%)
• Одна банка вареного згущеного молока
• 100 г вершкового масла
• 100 грамів смаженого арахісу
• Форма для випікання з діаметром 28 см

І так приступаємо:
• Розбиваємо курячі яйця і відокремлюємо білки від жовтків. Тепер збиваємо в міцну піну білки, а жовтки збиваємо в глибокій мисці однією склянкою цукру і ванільним цукром. Тепер беремо металеву миску, виливаємо в неї молоко і розламуємо туди 100 грам чорного шоколаду. Розтоплюємо його на водяній бані, при цьому постійно помішуючи.
• Виливаємо шоколад до жовтків і гарненько все перемішуємо. Тепер просіваємо туди пшеничне борошно, додаємо білки і ретельно замішуємо тісто до однорідного стану без грудок. Розігріваємо духовку до 180 градусів заздалегідь. Беремо форму для випікання змащуємо її маслом, присипаємо трошки в ній дно пшеничною мукою, виливаємо туди тісто і ставимо в духовку на 30 хвилин.
• У цей час приступаємо до приготування двох кремів. Що б приготувати перший, збиваємо вершки міксером разом з чотирма столовими ложками цукру. А для другого крему збиваємо варене згущене молоко з вершковим масло. Рубаємо дрібно арахіс і перемішуємо його з отриманою масою. Готовий корж охолоджуємо трошки і розрізаємо по горизонталі навпіл.
• Першу частину коржа намазуємо першим кремом і поставити на 20 хвилин у холодильник для просочення. Потім дістаємо його і акуратно змащуємо другим кремом. Накриваємо другим коржем. Тепер розтоплюємо на водяній бані 100 грам чорного шоколаду і перемішуємо його з двома столовими ложками молока. Поливаємо цієї глазур'ю зверху торт. Ставимо ніжний торт *Снікерс* в холодильник на п'ять годин, після чого можна подавати до святкового столу.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: