Торт «Снікерс»

Торт «Снікерс»
+4
0
10 вер
Торт «Снікерс»


Дуже ніжний і смачний торт снікерс який привидітися до душі кожному гостю за святковим столом.

Все що потрібно нам для приготування торта *Снікерс* це:
• П'ять курячих яєць
• Один стакан цукрового піску
• Один склянку пшеничного борошна
• Один пакетик ванільного цукру
• Чотири столові ложки молока
• 200 грамів чорного шоколаду
• 400 мл вершків (35%)
• Одна банка вареного згущеного молока
• 100 г вершкового масла
• 100 грамів смаженого арахісу
• Форма для випікання з діаметром 28 см

І так приступаємо:
• Розбиваємо курячі яйця і відокремлюємо білки від жовтків. Тепер збиваємо в міцну піну білки, а жовтки збиваємо в глибокій мисці однією склянкою цукру і ванільним цукром. Тепер беремо металеву миску, виливаємо в неї молоко і розламуємо туди 100 грам чорного шоколаду. Розтоплюємо його на водяній бані, при цьому постійно помішуючи.
• Виливаємо шоколад до жовтків і гарненько все перемішуємо. Тепер просіваємо туди пшеничне борошно, додаємо білки і ретельно замішуємо тісто до однорідного стану без грудок. Розігріваємо духовку до 180 градусів заздалегідь. Беремо форму для випікання змащуємо її маслом, присипаємо трошки в ній дно пшеничною мукою, виливаємо туди тісто і ставимо в духовку на 30 хвилин.
• У цей час приступаємо до приготування двох кремів. Що б приготувати перший, збиваємо вершки міксером разом з чотирма столовими ложками цукру. А для другого крему збиваємо варене згущене молоко з вершковим масло. Рубаємо дрібно арахіс і перемішуємо його з отриманою масою. Готовий корж охолоджуємо трошки і розрізаємо по горизонталі навпіл.
• Першу частину коржа намазуємо першим кремом і поставити на 20 хвилин у холодильник для просочення. Потім дістаємо його і акуратно змащуємо другим кремом. Накриваємо другим коржем. Тепер розтоплюємо на водяній бані 100 грам чорного шоколаду і перемішуємо його з двома столовими ложками молока. Поливаємо цієї глазур'ю зверху торт. Ставимо ніжний торт *Снікерс* в холодильник на п'ять годин, після чого можна подавати до святкового столу.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: