Шоколадний бісквітний торт

Шоколадний бісквітний торт
+9
0
09 вер
Шоколадний бісквітний торт


Інгредієнти:

Бісквіт:


• Цукор - 140г
• Яйця (8 жовтків і 4 білка) - 8шт
• Житні сухарі мелені - 1/4 склянки
• Борошно - 30г
• Шоколад тертий - 70г

Крем:

• Масло вершкове - 120г
• Борошно - 1 ст. ложка
• Молоко - 1/2 склянки
• Цукор - 1,5 склянки
• Вода - 1 стакан

Приготування:

• Жовтки перетираються з цукром дочиста.
• Потім додаємо борошно і мелені сухарі.
• Після перемішування додається тертий шоколад.
• Охолоджені білки збиваються в піну і обережно вводяться в першу масу.
• Доведене до однорідного стану тісто викласти у змащену форму і ставиться в розігрітий духова шафа.
• Випікається до готовності при стандартному нагрівання духовки.
• Готовий бісквіт охолоджується і тільки після цього змащується кремом.
• Для приготування крему цукор висипається в каструлю, додаємо трішки води і при слабкому нагріванні доводиться до коричневого кольору і загустіння карамелі.
• Потім вливається вода (з вогню карамель не знімається!).
• Окремо розтоплене масло змішується з молоком, борошном і доводиться до кипіння.
• Обидві маси змішуються, отриманий крем трохи охолоджується.
• Змащується Кремом торт і нарізається на порції.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: