Загрузка...

Шоколадний бісквітний торт

Шоколадний бісквітний торт
+5
0
09 вер
Шоколадний бісквітний торт


Інгредієнти:

Бісквіт:


• Цукор - 140г
• Яйця (8 жовтків і 4 білка) - 8шт
• Житні сухарі мелені - 1/4 склянки
• Борошно - 30г
• Шоколад тертий - 70г

Крем:

• Масло вершкове - 120г
• Борошно - 1 ст. ложка
• Молоко - 1/2 склянки
• Цукор - 1,5 склянки
• Вода - 1 стакан

Приготування:

• Жовтки перетираються з цукром дочиста.
• Потім додаємо борошно і мелені сухарі.
• Після перемішування додається тертий шоколад.
• Охолоджені білки збиваються в піну і обережно вводяться в першу масу.
• Доведене до однорідного стану тісто викласти у змащену форму і ставиться в розігрітий духова шафа.
• Випікається до готовності при стандартному нагрівання духовки.
• Готовий бісквіт охолоджується і тільки після цього змащується кремом.
• Для приготування крему цукор висипається в каструлю, додаємо трішки води і при слабкому нагріванні доводиться до коричневого кольору і загустіння карамелі.
• Потім вливається вода (з вогню карамель не знімається!).
• Окремо розтоплене масло змішується з молоком, борошном і доводиться до кипіння.
• Обидві маси змішуються, отриманий крем трохи охолоджується.
• Змащується Кремом торт і нарізається на порції.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: