Загрузка...

Торт «Смородинка»

Торт «Смородинка»
+2
0
09 вер
Торт «Смородинка»


Інгредієнти:

Тісто:


• Смородинове варення - 2 склянки
• Цукор - 2 склянки
• Кефір або сметана - 2 склянки
• Сода - 1 ст. ложка
• Яйця - 4шт

Крем:

• Масло вершкове - 200г
• Молоко згущене (банку) - 1шт
• Молоко - 500мл
• Манна крупа - 4 ст. ложки

Приготування:

• Всі інгредієнти для тіста змішуються, крім яєць, які додаються в останню чергу і попередньо збовтуються в склянці.
• Борошно додається в такій кількості, щоб в результаті вийшло тісто, як на оладки.
• Готове тісто виливається в форму, але не до верху, так як коржі будуть підніматися.
• Випікаються коржі протягом 10-15 хвилин при 200-220оС температурі в попередньо розігрітій духовій шафі (повинно вийти 4 коржа).
• Для приготування крему манна крупа всипається в холодне молоко і вариться при помішуванні до готовності, потім остуджується.
• Вершкове масло збивається дочиста і при безперервному збиванні додається згущене молоко, потім охолоджена манна каша.
• Коржі складаються один на одного, попередньо щедро змащуються підготовленим кремом.
• Готовий торт змащується кремом зі всіх сторін: боки, верх.
• Прикрашається шоколадною крихтою, волоськими горіхами, збитими вершками або будь-яким іншим за бажанням набором продуктів.
• Цей простий торт відмінно підходить для дня народження.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: