Торт «Смородинка»

Торт «Смородинка»
+2
0
09 вер
Торт «Смородинка»


Інгредієнти:

Тісто:


• Смородинове варення - 2 склянки
• Цукор - 2 склянки
• Кефір або сметана - 2 склянки
• Сода - 1 ст. ложка
• Яйця - 4шт

Крем:

• Масло вершкове - 200г
• Молоко згущене (банку) - 1шт
• Молоко - 500мл
• Манна крупа - 4 ст. ложки

Приготування:

• Всі інгредієнти для тіста змішуються, крім яєць, які додаються в останню чергу і попередньо збовтуються в склянці.
• Борошно додається в такій кількості, щоб в результаті вийшло тісто, як на оладки.
• Готове тісто виливається в форму, але не до верху, так як коржі будуть підніматися.
• Випікаються коржі протягом 10-15 хвилин при 200-220оС температурі в попередньо розігрітій духовій шафі (повинно вийти 4 коржа).
• Для приготування крему манна крупа всипається в холодне молоко і вариться при помішуванні до готовності, потім остуджується.
• Вершкове масло збивається дочиста і при безперервному збиванні додається згущене молоко, потім охолоджена манна каша.
• Коржі складаються один на одного, попередньо щедро змащуються підготовленим кремом.
• Готовий торт змащується кремом зі всіх сторін: боки, верх.
• Прикрашається шоколадною крихтою, волоськими горіхами, збитими вершками або будь-яким іншим за бажанням набором продуктів.
• Цей простий торт відмінно підходить для дня народження.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: