Вафельний торт

Вафельний торт
0
0
09 вер
Вафельний торт


Інгредієнти:

• Готові вафельні коржі - 8-10шт
• Масло вершкове - 200г
• Мед - 150г
• Горіхи волоські - 120г
• Шоколад - 80г
• Ванільний цукор (пакетик) - 1/2шт
• Цукати - 1 ст. ложка

Лимонна глазур:

• Цукрова Пудра - 250г
• Свіжовичавлений лимонний сік - 2 ст. ложки
• Вода (гаряча) - 2-3 ст. ложки

Приготування:

• Всі інгредієнти для лимонної глазурі змішуються (лимонний сік попередньо проціджують) до утворення блискучої однорідної маси.
• Мед перемішується з вершковим маслом, попередньо обсмаженими і перемеленими горіхами.
• Розм'якшений шоколад додається в медову суміш.
• Отриманою масою змащуються вафельні коржі і викладаються один на одного.
• Торт залишають на ніч під пресом в холодильній камері (на ніч).
• Після просочення вафельний торт покривається лимонної глазур'ю прикрашають цукатами, свіжими фруктами.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: