Загрузка...

Торт «Ласунка»

Торт «Ласунка»
+2
0
09 вер
Торт «Ласунка»


Інгредієнти:

Тісто:

• Масло вершкове - 130г
• Цукор - 200г
• Яйця - 3шт
• Борошно - 200г
• Сода - 1/2 ст. ложки
• Лимонний сік

Крем:

• Густа жирна сметана - 300г
• Цукор - 100г
• Банан - 1шт

Прикраса:

• Шоколад - 50г
• Ягідний сироп - 2 ст. ложки
• Свіжі ягоди

Приготування:

• Масло вершкове розтоплюється, в нього додається цукор, перемішують.
• Потім додайте яйця по одному і при постійному помішуванні.
• Сода гаситься лимонним соком і додається в масу.
• Борошно просеянная додається при постійному помішуванні і невеликими порціями.
• Тісто виливається у форму і ставиться в розігрітий духову шафу.
• Випікається 30 хвилин при температурі 200оС.
• Готовий корж остуджується, розрізається на дві частини по горизонталі так, щоб вийшло 2 коржа.
• Сметана змішується з цукром і залишають хвилин на 20 для розчинення останнього.
• Нижній корж перекладається на блюдо і просочується сметанним кремом.
• Потім на крем викласти нарізаний кружечками банан.
• Другий корж нарізати невеликими шматочками, кожен шматочок мачає в крем і викладається на шар банана у вигляді гірки.
• Торт ставлять у холодильну камеру хвилин на 30-40 для просочення.
• Потім торт поливається розтопленим шоколадом, полуничним сиропом.
• Прикрашається торт свіжими ягодами і залишають на кілька годин для застигання шоколаду та просочення.
• Готовий торт перед подачею нарізати.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: