Загрузка...

Торт «Дамські пальчики»

Торт «Дамські пальчики»
+3
0
09 вер
Торт «Дамські пальчики»


Ніжний і дуже простий у приготуванні торт дамські пальчики який можна приготувати для будь-якого радісного приводу в житті.

Все що потрібно нам для приготування торта *Дамські пальчики* це:
• 200 грам вершкового масла
• Два з половиною склянки пшеничного борошна
• Вісім курячих яєць
• Одна чайна ложка солі
• 250 мілілітрів молока
• 600 грам сметани
• Один стакан цукру
• Деко
• Папір для випікання
• Кондитерський мішок

І так приступаємо:
• У маленьку каструльку виливаємо молоко, додаємо вершкове масло, сіль і ставимо на вогонь кип'ятиться. Коли маса закипить просіваємо туди пшеничне борошно і добре перемішуємо все в перебігу п'яти хвилин. Потім знімаємо каструлю з вогню, охолоджуємо трошки, а потім розбиваємо в неї курячі яйця.
• Ще раз все перемішуємо. Поміщаємо отримане тісто в кондитерський мішок. Розігріваємо заздалегідь духовку до 200 градусів. Беремо деко застеляємо його папером для випікання і відсаджуємо на неї пальчики за допомогою кондитерського мішка. Ставимо деко на 20 хвилин у духовку.
• У цей час змішуємо в мисці сметану з цукром. Тепер викладаємо пальчики шарами, як дровітні на блюдо. Але змащуємо кожен шар при цьому приготованим сметанним кремом. Можна також змішати крем з квашеної вишнею, а зверху тортик полити шоколадною глазур'ю. Тепер ставимо його на дві години в холодильник і торт *Дамські пальчики* готовий до вживання
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: