Загрузка...

Торт «Ручна робота»

Торт «Ручна робота»
0
0
09 вер
Торт «Ручна робота»


Необхідні інгредієнти:

Для тіста:

• Яйця курячі - 4шт
• Цукор - 6ст.л.
• Какао - 3ст.л.
• Борошно - 3 ст.л.
• Розпушувач - ½ ч.л.

Для начинки:

• Сир - 550г
• Солодка сиркова маса можна з цукатами та родзинками - 200г
• Желатин - 10г
• Вершки - 250мл
• Консервовані фрукти асорті - 1 банку (425мл об'ємом)
• Цукор - ½ ст.

Для прикраси:

• Темний шоколад - 50г

Готуємо:

• Курячі жовтки збиваємо з 1ст.л. цукру, білки збиваємо в піну з цукром.
• Жовтки викладемо до збитим білків, додамо какао, розпушувач, борошно, акуратно перемішуємо на найменшій швидкості міксера до однорідності.
• Випечемо бісквіт в змащеній маслом рознімної формі при 180оС близько півгодини. Остудимо бісквіт у формі, дістанемо, разрежем на два коржа, один корж повинен бути тонше.
• Тонкий корж кладемо на дно рознімної форми, товстий корж поріжемо кубиками. Сир розтираємо з цукром. Желатин заллємо сиропом від фруктів, почекаємо його набухання, подогреем до розчинення. Змішуємо сир, сирну масу, вливаємо розчин желатину, добре перемішуємо, додаємо фрукти, знову перемішуємо. Додамо кубики бісквіта, знову все швидко перемішати.
• Виллємо начинку на тонкий корж, прикрасимо потертим шоколадом, поставимо торт в холодильник, він повинен застигнути.

Приємного вам чаювання!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: