Загрузка...

Рогалики з листкового тіста

Простий і смачний рецепт рогалики з листкового тіста можна швидко спекти до чаю. Начинку до рогаликам беріть густу, повидло або шоколад. Пропоную покроковий рецепт з фото. Рогалики з листкового тіста смачний десерт до чаю. Листкове тісто потрібно кілька разів розкачати і складати, щоб воно вийшло повітряним і смачним. Рогалики з листкового тіста спечіть з вершковим або абрикосовим повидлом. Пропоную рецепт з фотографіями.
Рогалики з листкового тіста
+5
0
25 лис
Інгредієнти:
  • Борошно - 250 грам
  • Сметана - 1 стакан
  • Розпушувач - 0,5 ч. ложки
  • Для другої половини тіста:
  • Борошно - 250 грам
  • Вершкове масло - 250 грам
  • Розпушувач - 0,5 ч. ложки
  • Джем - 100 грам
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Приготуємо перше тісто. Змішати в мисці борошно з розпушувачем, додати сметану, замісити тісто. Друге тісто, змішати в мисці борошно з розпушувачем, додати розм'якшене вершкове масло. Кожне тісто розкачати в блін, однакового розміру.

  • Крок 2

    Скласти два тіста разом, розкачати завтовшки в один сантиметр і зробити конверт.

  • Крок 3

    Тісто розкачати і складати в конверт кілька разів, потім загорнути його в харчову плівку і покласти в холодильник на 40 хвилин. Після, тісто розкачати в прямокутник і розрізати навпіл, зробити трикутники. На кожен трикутник покласти ложку джему, повидла, шоколаду, що у вас є.

  • Крок 4

    Додати рогаликам форму і викласти їх на лист, змащений маслом. Випікати в гарячій духовці при температурі 200 градусів 15 хвилин.

  • Крок 5

    Рогалики подавати до чаю.

  • Крок 6

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: