Рогалики з листкового тіста

Простий і смачний рецепт рогалики з листкового тіста можна швидко спекти до чаю. Начинку до рогаликам беріть густу, повидло або шоколад. Пропоную покроковий рецепт з фото. Рогалики з листкового тіста смачний десерт до чаю. Листкове тісто потрібно кілька разів розкачати і складати, щоб воно вийшло повітряним і смачним. Рогалики з листкового тіста спечіть з вершковим або абрикосовим повидлом. Пропоную рецепт з фотографіями.
Рогалики з листкового тіста
+6
0
25 лис
Інгредієнти:
  • Борошно - 250 грам
  • Сметана - 1 стакан
  • Розпушувач - 0,5 ч. ложки
  • Для другої половини тіста:
  • Борошно - 250 грам
  • Вершкове масло - 250 грам
  • Розпушувач - 0,5 ч. ложки
  • Джем - 100 грам
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Приготуємо перше тісто. Змішати в мисці борошно з розпушувачем, додати сметану, замісити тісто. Друге тісто, змішати в мисці борошно з розпушувачем, додати розм'якшене вершкове масло. Кожне тісто розкачати в блін, однакового розміру.

  • Крок 2

    Скласти два тіста разом, розкачати завтовшки в один сантиметр і зробити конверт.

  • Крок 3

    Тісто розкачати і складати в конверт кілька разів, потім загорнути його в харчову плівку і покласти в холодильник на 40 хвилин. Після, тісто розкачати в прямокутник і розрізати навпіл, зробити трикутники. На кожен трикутник покласти ложку джему, повидла, шоколаду, що у вас є.

  • Крок 4

    Додати рогаликам форму і викласти їх на лист, змащений маслом. Випікати в гарячій духовці при температурі 200 градусів 15 хвилин.

  • Крок 5

    Рогалики подавати до чаю.

  • Крок 6

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: