Загрузка...

Безе рецепт

Безе рецепт


Який десерт може бути кращим для романтичної вечері, ніж безе? Цей безе рецепт є дуже популярним серед любителів солодкого. На смак такий самий незабутній, як перший поцілунок. Французький десерт безе рецепт настільки ніжний, що ні на хвилину не сумніваєшся в тому, чому його так назвали. З французької мови безе переводитися як «поцілунок». Якщо ви не знаєте, то напевно чули слово «меренга», так це теж безе. Ще у ХVIII столітті безе рецепт був дуже популярним в європейських країнах. Безе можна готувати за різними технологіями. Вашій увазі представляється безе рецепт один з найвідоміших. Спробуйте приготувати цей повітряний ніжний десерт.
Безе рецепт
+10
0
16 вер
Інгредієнти:
  • 3 яєчних білка
  • 150 г цукру
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Збивати треба до тих пір, поки піна від білків не знайде білий колір, щільність і блиск. Цей момент потрібно обрізати, інакше білки можуть знову стати жидковатими з-за лопанання бульбашок повітря. Готовність білків визначте так: якщо за віночком міксера тягнутися товсті нитки і малюнок від ниток тримає свою форму.

  • Крок 2

    Тепер безе треба випікати. Духовку треба розігріти до 150 градусів. На деко вистилаємо пергамент і кладемо тісто з допомогою ложки або кондитерського мішка. У духовці зменшуємо температуру до 110 градусів. Через 15 хвилин робимо температуру на рівні 60 градусів. Безе зобов'язані сушитися в духовці 1,5 години. Через це духовку вимикаємо, але безе не виймаємо, поки вони повністю не охолонуть.

  • Крок 3

    Якщо ви хочете, щоб безе були білого, а не кремового кольору, то сушити їх потрібно відразу при температурі 70 градусів.

  • Крок 4

    Ось, власне, і все. Таке красиве безе у нас вийшло.

  • Крок 5

    Приємного вам проведення часу з солодким повітряним десертом.

  • Крок 6

    Смачного!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: