Безе рецепт

Безе рецепт


Який десерт може бути кращим для романтичної вечері, ніж безе? Цей безе рецепт є дуже популярним серед любителів солодкого. На смак такий самий незабутній, як перший поцілунок. Французький десерт безе рецепт настільки ніжний, що ні на хвилину не сумніваєшся в тому, чому його так назвали. З французької мови безе переводитися як «поцілунок». Якщо ви не знаєте, то напевно чули слово «меренга», так це теж безе. Ще у ХVIII столітті безе рецепт був дуже популярним в європейських країнах. Безе можна готувати за різними технологіями. Вашій увазі представляється безе рецепт один з найвідоміших. Спробуйте приготувати цей повітряний ніжний десерт.
Безе рецепт
+13
0
16 вер
Інгредієнти:
  • 3 яєчних білка
  • 150 г цукру
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Збивати треба до тих пір, поки піна від білків не знайде білий колір, щільність і блиск. Цей момент потрібно обрізати, інакше білки можуть знову стати жидковатими з-за лопанання бульбашок повітря. Готовність білків визначте так: якщо за віночком міксера тягнутися товсті нитки і малюнок від ниток тримає свою форму.

  • Крок 2

    Тепер безе треба випікати. Духовку треба розігріти до 150 градусів. На деко вистилаємо пергамент і кладемо тісто з допомогою ложки або кондитерського мішка. У духовці зменшуємо температуру до 110 градусів. Через 15 хвилин робимо температуру на рівні 60 градусів. Безе зобов'язані сушитися в духовці 1,5 години. Через це духовку вимикаємо, але безе не виймаємо, поки вони повністю не охолонуть.

  • Крок 3

    Якщо ви хочете, щоб безе були білого, а не кремового кольору, то сушити їх потрібно відразу при температурі 70 градусів.

  • Крок 4

    Ось, власне, і все. Таке красиве безе у нас вийшло.

  • Крок 5

    Приємного вам проведення часу з солодким повітряним десертом.

  • Крок 6

    Смачного!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: