Загрузка...

Сирно-шоколадна паска

Сирно-шоколадна паска


Пропонуємо вашій увазі оригінальний рецепт, який обов'язково стати в нагоді на свято Пасхи. Крім того, така сирно-шоколадна паска має дуже гарний вигляд і насичений смак
Сирно-шоколадна паска
0
0
11 кві
Інгредієнти:
  • 200 мілілітрів 20% вершків;
  • 500 грам жирного сиру;
  • 3 яйця;
  • 100 грам молочного шоколаду;
  • Ізюм, горіхи, цукати;
  • 100 грам цукру;
  • 0,5 чайної ложки ваніліну;
  • 100 грам розм\'якшеного вершкового масла;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Протираємо через дрібне сито сир або пропускаємо його через м'ясорубку. Додаємо до нього вершкове масло, гарненько збиваємо масу.

  • Крок 2

    Крок другий. Курячі яйця збиваємо з цукром в пишну піну. Потім змішуємо їх з ваніліном і вершками. Ставимо яєчну масу на 10 хвилин на водяну баню. Помішуємо її часом, поки вона не загусне.

  • Крок 3

    Крок третій. Охолоджуємо заварний масу. Цим часом подрібнюємо горіхи, шоколад натираємо на дрібній тертці, а сухофрукти моєму, нарізаємо.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Змішуємо сир з заварний сумішшю, потім додаємо до них шоколад, горіхи, цукати або родзинки. Знову перемішуємо.

  • Крок 5

    Крок п'ятий. Вистилаємо форму для паски вологою марлею, яку перед цим складаємо в кілька разів. Кладемо на неї сирну масу, накриваємо її звисаючими краями.

  • Крок 6

    Крок шостий. Ставимо сирну паску на 12 годин у холодильник, під гніт. Кладемо тарілку під її низ, щоб було куди стікати сироватці.

  • Крок 7

    Крок сьомий. Виймаємо акуратно пасху з холодильника, по закінченню часу. Марлю прибираємо.

  • Крок 8

    Крок восьмий. Прикрашаємо сирну паску за смаком. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: