Сирно-шоколадна паска

Сирно-шоколадна паска


Пропонуємо вашій увазі оригінальний рецепт, який обов'язково стати в нагоді на свято Пасхи. Крім того, така сирно-шоколадна паска має дуже гарний вигляд і насичений смак
Сирно-шоколадна паска
0
0
11 кві
Інгредієнти:
  • 200 мілілітрів 20% вершків;
  • 500 грам жирного сиру;
  • 3 яйця;
  • 100 грам молочного шоколаду;
  • Ізюм, горіхи, цукати;
  • 100 грам цукру;
  • 0,5 чайної ложки ваніліну;
  • 100 грам розм\'якшеного вершкового масла;
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Крок перший. Протираємо через дрібне сито сир або пропускаємо його через м'ясорубку. Додаємо до нього вершкове масло, гарненько збиваємо масу.

  • Крок 2

    Крок другий. Курячі яйця збиваємо з цукром в пишну піну. Потім змішуємо їх з ваніліном і вершками. Ставимо яєчну масу на 10 хвилин на водяну баню. Помішуємо її часом, поки вона не загусне.

  • Крок 3

    Крок третій. Охолоджуємо заварний масу. Цим часом подрібнюємо горіхи, шоколад натираємо на дрібній тертці, а сухофрукти моєму, нарізаємо.

  • Крок 4

    Крок четвертий. Змішуємо сир з заварний сумішшю, потім додаємо до них шоколад, горіхи, цукати або родзинки. Знову перемішуємо.

  • Крок 5

    Крок п'ятий. Вистилаємо форму для паски вологою марлею, яку перед цим складаємо в кілька разів. Кладемо на неї сирну масу, накриваємо її звисаючими краями.

  • Крок 6

    Крок шостий. Ставимо сирну паску на 12 годин у холодильник, під гніт. Кладемо тарілку під її низ, щоб було куди стікати сироватці.

  • Крок 7

    Крок сьомий. Виймаємо акуратно пасху з холодильника, по закінченню часу. Марлю прибираємо.

  • Крок 8

    Крок восьмий. Прикрашаємо сирну паску за смаком. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: