Загрузка...

Рецепт хмиз

Рецепт хмиз


Для цієї страви практично завжди в холодильнику є необхідні продукти, тому рецепт: хмиз на кефірі дуже стати в нагоді, якщо ви задумали попити чаю з чимось солоденьким. Смачний рецепт без витрат!
Рецепт хмиз
+2
0
21 січ
Інгредієнти:
  • Борошно (просеянная) - 3стакана
  • Кефір 3,2% жирності - 1 стакан
  • Яйце - 1шт
  • Масло в тісто - 3ст. л
  • Сіль і сода - 0,5год. л
  • Цукровий пісок або пудра - 3ст. л
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Замішуємо тісто. Робить його не дуже жорстким, трохи м'якше, ніж на пельмені.

  • Крок 2

    Дуже ретельно його вимішуємо і залишаємо під серветкою відпочити хвилин на 15-20.

  • Крок 3

    Тісто розгортаємо в пласт, приблизно 6-7 мм завтовшки і ріжемо його на рівні ромбики.

  • Крок 4

    На кожному ромбі робимо поздовжній розріз прямо посередині і загортаємо в цей розріз один куточок.

  • Крок 5

    У глибокій сковороді сильно розігріваємо олію.

  • Крок 6

    У масло по кілька штук закладаємо наші ромбики. Слідкуйте, щоб їх не було занадто багато за один прийом.

  • Крок 7

    Хворост дуже роздувається під час смаження і йому може не вистачити місця.Смажимо наш хмиз до красивої «золотистости» і виймаємо на паперовий рушник.

  • Крок 8

    Смажимо наш хмиз до красивої «золотистости» і виймаємо на паперовий рушник.

  • Крок 9

    Після того, як красиві ромбики охололи, можна їх посипати цукровою пудрою. Відмінний і ніколи не набридають десерт до чаю готовий.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: