Рецепт хмиз

Рецепт хмиз


Для цієї страви практично завжди в холодильнику є необхідні продукти, тому рецепт: хмиз на кефірі дуже стати в нагоді, якщо ви задумали попити чаю з чимось солоденьким. Смачний рецепт без витрат!
Рецепт хмиз
+3
0
21 січ
Інгредієнти:
  • Борошно (просеянная) - 3стакана
  • Кефір 3,2% жирності - 1 стакан
  • Яйце - 1шт
  • Масло в тісто - 3ст. л
  • Сіль і сода - 0,5год. л
  • Цукровий пісок або пудра - 3ст. л
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Замішуємо тісто. Робить його не дуже жорстким, трохи м'якше, ніж на пельмені.

  • Крок 2

    Дуже ретельно його вимішуємо і залишаємо під серветкою відпочити хвилин на 15-20.

  • Крок 3

    Тісто розгортаємо в пласт, приблизно 6-7 мм завтовшки і ріжемо його на рівні ромбики.

  • Крок 4

    На кожному ромбі робимо поздовжній розріз прямо посередині і загортаємо в цей розріз один куточок.

  • Крок 5

    У глибокій сковороді сильно розігріваємо олію.

  • Крок 6

    У масло по кілька штук закладаємо наші ромбики. Слідкуйте, щоб їх не було занадто багато за один прийом.

  • Крок 7

    Хворост дуже роздувається під час смаження і йому може не вистачити місця.Смажимо наш хмиз до красивої «золотистости» і виймаємо на паперовий рушник.

  • Крок 8

    Смажимо наш хмиз до красивої «золотистости» і виймаємо на паперовий рушник.

  • Крок 9

    Після того, як красиві ромбики охололи, можна їх посипати цукровою пудрою. Відмінний і ніколи не набридають десерт до чаю готовий.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: