Загрузка...

Гарбузова запіканка

Гарбузова запіканка


Якщо у вас був великий річний урожай гарбуза, і ви вже не знаєте, що приготувати, тобто відмінний спосіб її використання - це запіканка. Гарбузову запіканку добре подавати на сніданок з ароматною кавою або чаєм, а також на вечерю після трудового робочого дня.
Гарбузова запіканка
+23
2
15 січ
Інгредієнти:
  • гарбуза 500 грам
  • яблук 150 грам
  • яйця 2 штуки
  • вершкового масла 150 грам
  • 0,5 склянки манки
  • цукру 1 їдальня ложка
  • ванілін
  • сіль за смаком
  • щіпку соди або розпушувача
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    На початку приготування дістаньте масло з холодильника, щоб воно розтануло і стало м'яким.

  • Крок 2

    Після чого гарбуз почистіть, помийте, поріжте на шматочки будь-якого розміру.

  • Крок 3

    Чищену гарбузу покладіть в каструлю.

  • Крок 4

    У каструлю налийте води, щоб вона прикривала гарбуз, накрийте кришкою, поставте на вогонь. Коли закипить, зменшіть вогонь до малого і варіть 15-20 хвилин.

  • Крок 5

    Спробуйте гарбуз виделкою. Якщо гарбуз м'яка, значить зварилася. Злийте воду.

  • Крок 6

    Додайте в зварений гарбуз сіль і потолките її товкачем.

  • Крок 7

    Залиште товчену гарбуз остуджуватися.

  • Крок 8

    Поки вариться гарбуз, візьміть яблука помийте, очистіть їх від шкірки і наріжте на крупній тертці.

  • Крок 9

    Яйця, цукор і щіпку солі збийте вінчиком, міксером або блендером.

  • Крок 10

    Викладіть у велику миску охолоджений гарбуз, терті яблука, талое масло, манку, ванілін і все ретельно перемішайте.

  • Крок 11

    Додайте в миску збиті яйця з цукром і акуратно вмішайте в тісто.

  • Крок 12

    Розігрійте духовку до 180 градусів. Поки духовка розігрівається, візьміть пергамент для випічки, змастіть його маслом і застелити їм деко.

  • Крок 13

    Надішліть отримане тісто у форму і поставте в добре розігріту духовку для випікання на 30 хвилин.

  • Крок 14

    Коли запіканка почне підрум'янюватися, значить пора діставати з духовки. Посипте зверху цукровою пудрою і можна подавати. За бажанням кожен шматочок можна прикрасити полуничкою, малиною або будь-яким іншим фруктом на ваш смак. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Максим
20 вересня 2014 23:19
- +1 +
Дякую вам, сьогодні готував; пиріг справді був дуже смачний (=
5 жовтня 2014 10:09
- +1 +
Нарешті знайшла запіканку без молочних продуктів(у дитини алергія) Дкую Вам, будемо пробувати!
Меню повара


Перейти до меню повара: