Загрузка...

Консервована випічка в подарунок

Консервована випічка в подарунок


Скажіть-но, дорогі читачки, що ви консервуєте в банках? Можу припустити, що овочі і фрукти, ну, і, може бути, хто-то робить тушонку. А випічку ви консервувати пробували? Ні-ні, не смійтеся і не дивуйтеся, я серйозно! Перед європейським Різдвом я помітила, що на французьких сайтах багато говориться про подарунковій випічці. У баночках господині збирають красиві набори з інгредієнтів, що супроводжують їх рецептами, оформляють стрічками і дарують на Різдво. Хороша ідея, цілком можна скористатися, але коли я стала зустрічати готову випічку в баночках, я була взагалі убита наповал. Вірите, кекс, який я сьогодні хочу вам показати, за твердженням автора, можна зберігати в банку цілих півроку?!! Хотілося б перевірити, але у мене всі кекси зникли до наступного дня, настільки оригінальною подачею і своїм смаком вони вразили моїх домочадців. До Нового року ще кілька днів, і якщо ви ще бігаєте в пошуках подарунків, не скидайте цей варіант з рахунків.
Консервована випічка в подарунок
+1
0
30 гру
Інгредієнти:
  • 250 борошна,
  • 300 г сиру,
  • 150 г вершкового масла,
  • 1 ст. цукру,
  • 3 яйця,
  • 2 ч.л. розпушувача,
  • 1 ст.л. апельсинової цедри,
  • 30 г шоколадних крапель.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Готується кекс так само, як зазвичай. Спочатку потрібно збити яйця з цукром дочиста.

  • Крок 2

    В яєчну масу кладемо сир і шматочки вершкового масла, збиваємо.

  • Крок 3

    Борошно змішати з розпушувачем і просіваємо в рідку масу, тісто має вийти досить густим.

  • Крок 4

    В кінці натираємо цедру з апельсина і додаємо шоколадні краплі, обережно перемішуємо. Якщо немає крапель, можна додати маленькі шматочки шоколаду.

  • Крок 5

    Беремо чисті вимиті і висушені баночки, бажано з широким горлечком. У мене було дві пів-літрових і чотири - по 0,35. Тісто кладемо не більше, ніж на третину об'єму, інакше почне виповзати з банки.

  • Крок 6

    Застеляємо деко двома шарами паперу для випічки, ставимо банки і відправляємо випікати при температурі 180 градусів. Час випічки 35-45 хвилин. Готовність перевіряємо, як зазвичай, дерев'яною паличкою.

  • Крок 7

    Як тільки кекси будуть готові, їх потрібно відразу закрутити кришками і перевернути, як ми зазвичай робимо при консервуванні.

  • Крок 8

    Коли баночки охолонуть, їх можна оформити в подарунковому варіанті, а можна і відразу ж зняти пробу! Запевняю, не розчаруєтеся!

  • Крок 9

    Приємного апетиту!!!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: