Загрузка...

Пиріг з яблуками рецепт

Пиріг з яблуками рецепт


У кондитерських магазинах багато різних солодощів і печиво і тістечка і торти, але все-таки їх не порівняти з приготованим в домашніх умовах пирогом. Не лінуйтеся і приготуйте пиріг з яблуками рецепт якого викладено нижче для вас. Це не складе великої праці, тільки спробуйте. Для початку підготуйте всі необхідні продукти і за справу!
Пиріг з яблуками рецепт
+1
0
05 гру
Інгредієнти:
  • Яйця - дві - три штуки.
  • Цукор - один стакан.
  • Борошно - півтори склянки.
  • Кефір - один стакан.
  • Розпушувач для тіста - дві чайних ложки.
  • Маргарин - для змащування форми.
  • Манка - замість панірування.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Збийте яйця з цукром. Підігрійте кефір і влийте його в збиті з цукром яйця. Далі за допомогою блендера або міксера збивайте ці інгредієнти до тих пір, поки цукор не розчиниться повністю.

  • Крок 2

    Всипте борошно і перемішайте. Перемішайте доти, поки грудки від муки не зникнуть, і суміш стане однорідною.

  • Крок 3

    Додайте в тісто розпушувач і перемішайте. Тепер підготуємо яблука.

  • Крок 4

    Помийте і видаліть шкірку з яблук, виріжте серцевину і наріжте кубиками.

  • Крок 5

    Добре змастіть маргарином або жиром посипте внутріню поверхню форму манкою. Влийте половину тіста для пирога у форму, посипте тісто готовими яблуками і зверху залийте половиною тістовою масою.

  • Крок 6

    Розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів і поставте в неї пиріг з яблуками. Запікати потрібно протягом сорока хвилин.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: