Пиріг з яблуками рецепт

Пиріг з яблуками рецепт


У кондитерських магазинах багато різних солодощів і печиво і тістечка і торти, але все-таки їх не порівняти з приготованим в домашніх умовах пирогом. Не лінуйтеся і приготуйте пиріг з яблуками рецепт якого викладено нижче для вас. Це не складе великої праці, тільки спробуйте. Для початку підготуйте всі необхідні продукти і за справу!
Пиріг з яблуками рецепт
+1
0
05 гру
Інгредієнти:
  • Яйця - дві - три штуки.
  • Цукор - один стакан.
  • Борошно - півтори склянки.
  • Кефір - один стакан.
  • Розпушувач для тіста - дві чайних ложки.
  • Маргарин - для змащування форми.
  • Манка - замість панірування.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Збийте яйця з цукром. Підігрійте кефір і влийте його в збиті з цукром яйця. Далі за допомогою блендера або міксера збивайте ці інгредієнти до тих пір, поки цукор не розчиниться повністю.

  • Крок 2

    Всипте борошно і перемішайте. Перемішайте доти, поки грудки від муки не зникнуть, і суміш стане однорідною.

  • Крок 3

    Додайте в тісто розпушувач і перемішайте. Тепер підготуємо яблука.

  • Крок 4

    Помийте і видаліть шкірку з яблук, виріжте серцевину і наріжте кубиками.

  • Крок 5

    Добре змастіть маргарином або жиром посипте внутріню поверхню форму манкою. Влийте половину тіста для пирога у форму, посипте тісто готовими яблуками і зверху залийте половиною тістовою масою.

  • Крок 6

    Розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів і поставте в неї пиріг з яблуками. Запікати потрібно протягом сорока хвилин.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: