Загрузка...

Плюшки з цукром

Плюшки з цукром


По-моєму, домашня випічка у вихідний день - це прекрасно. Можна випити чай у колі сім'ї, спокійно поговорити і нікуди не поспішати. Для цього, звичайно, доведеться трохи попрацювати, але будь-які зусилля себе виправдають похвалою близьких людей. Якщо чесно, хоч досвід в кулінарії у мене вже є, з дріжджовим тістом я мала справу вперше. Дуже хвилювалася, що у мене не вийде, тісто не підійде, а адже це дуже важливо в приготуванні здоби. Але все вийшло, чому я дуже рада.
Плюшки з цукром
+1
0
29 лис
Інгредієнти:
  • Молоко - 500 мл
  • Сухі дріжджі - 11 г (маленька упаковка)
  • Борошно пшенична хлібопекарська - 1 кг
  • Яйця курячі - 2 шт.
  • Вершкове масло або маргарин - 200 г
  • Цукровий пісок - 250 г
  • Ванілін - 1 ч. ложка
  • Олія для змащування форми
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Нагріти молоко і розчинити в ньому дріжджі.

  • Крок 2

    Додати 500 г просіяного борошна (це дуже важливо, так вона насичується киснем і тісто виходить повітряним), ретельно розмішати і поставити в тепле місце на 1,5 години.

  • Крок 3

    Маса повинна збільшитися в два рази.

  • Крок 4

    Після цього додати 150-200г цукру, вбити яйця і покласти розм'якшене вершкове масло.

  • Крок 5

    Добре розмішати і поступово всипати решту просіяне борошно. Замісити тісто і залишити його приблизно на 1 годину також в теплому місці.

  • Крок 6

    Тісто має піднятися - це буде видно відразу.

  • Крок 7

    Потім розділити тісто на 2-3 частини, кожну з яких розкачати в пласт. Посипати цукром всю поверхню.

  • Крок 8

    Згорнути тісто рулетом.

  • Крок 9

    Нарізати його шматочками шириною приблизно 3-4 див.

  • Крок 10

    Кожен надрізати уздовж.

  • Крок 11

    Потім-розгорнути і трохи розправити.

  • Крок 12

    Викласти отримані заготовки на змащений маслом деко.

  • Крок 13

    Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці близько 30 хвилин.

  • Крок 14

    Бажаю вам приємного чаювання!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: