Десерт «Raspberry ice»

Десерт «Raspberry ice»


Цього тижня до мене вирішили завітати гості. Все б нічого, але вони вирішили з'явитися без попередження. Це був приємний сюрприз, але потрібно було вирішити, чим їх пригощати, адже буває, що вдома немає нічого смачненького. Це і був той самий день. Поки гості грали, освоювалися, я стала думати, що б таке приготувати: за пару хвилин і смачно. Як буває в таких ситуаціях, я відкрила холодильник. Для десерту цілком могли підійти заморожені ягоди, яких повним-повнісінько. Але що з ними робити? Спекти пиріг? Це, звичайно, варіант, але по часу не підходить. І тут я згадала, що у мене на всяк випадок був віденський бісквітний корж, який я і відшукала. Ягоди плюс бісквіт - смачно, але чогось не вистачає. А може, морозиво? Точно, воно у нас завжди є в наявності. Пломбір на паличці і в глазурі я вирішила не чіпати, а ось брикетики якраз підійшли. Десерт був цілковитою імпровізацією, але це вплинуло на кінцевий результат лише позитивним чином.
Десерт «Raspberry ice»
-1
0
29 лис
Інгредієнти:
  • Морозиво пломбір - 100 г
  • Морозиво крем-брюле - 100 г
  • Бісквітний корж «Віденський»
  • Малина заморожена - 2 склянки
  • Міцна кава - 1/3 склянки
  • Лікер - 5 ст.л.
  • Цукор - 3 ст.л.
  • Кокосова стружка
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    викласти ягоди в миску

  • Крок 2

    посипати їх цукром

  • Крок 3

    збити блендером до консистенції пюре

  • Крок 4

    пломбір і крем-брюле у мене були в брикетиках, тому вафлі довелося видалити

  • Крок 5

    додати морозиво до ягодному пюре і гарненько збити за допомогою блендера до утворення однорідної маси

  • Крок 6

    підготувати бісквітний корж (я б спекла його сама, але гості вимагали смачненького - треба було щось вирішувати з десертом)

  • Крок 7

    змішати каву і лікер

  • Крок 8

    корж просочити

  • Крок 9

    викласти на корж масу, отриману при змішуванні морозива і ягід

  • Крок 10

    зверху посипати кокосовою стружкою. Десерт готовий! Перші порції були продегустовані відразу ж після приготування. Залишився десерт я поставила в морозилку, але ненадовго. Смачніше він все-таки тоді, коли трохи постоїть в морозилці. Краще не переборщувати з мінусовою температурою, зараз ж не літо.

  • Крок 11

    Смак зовсім не нудотний, навіть з кислинкою. Якщо хочеться якнайсолодше - просто додайте більше цукру. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: