Загрузка...

Десерт «Raspberry ice»

Десерт «Raspberry ice»


Цього тижня до мене вирішили завітати гості. Все б нічого, але вони вирішили з'явитися без попередження. Це був приємний сюрприз, але потрібно було вирішити, чим їх пригощати, адже буває, що вдома немає нічого смачненького. Це і був той самий день. Поки гості грали, освоювалися, я стала думати, що б таке приготувати: за пару хвилин і смачно. Як буває в таких ситуаціях, я відкрила холодильник. Для десерту цілком могли підійти заморожені ягоди, яких повним-повнісінько. Але що з ними робити? Спекти пиріг? Це, звичайно, варіант, але по часу не підходить. І тут я згадала, що у мене на всяк випадок був віденський бісквітний корж, який я і відшукала. Ягоди плюс бісквіт - смачно, але чогось не вистачає. А може, морозиво? Точно, воно у нас завжди є в наявності. Пломбір на паличці і в глазурі я вирішила не чіпати, а ось брикетики якраз підійшли. Десерт був цілковитою імпровізацією, але це вплинуло на кінцевий результат лише позитивним чином.
Десерт «Raspberry ice»
-1
0
29 лис
Інгредієнти:
  • Морозиво пломбір - 100 г
  • Морозиво крем-брюле - 100 г
  • Бісквітний корж «Віденський»
  • Малина заморожена - 2 склянки
  • Міцна кава - 1/3 склянки
  • Лікер - 5 ст.л.
  • Цукор - 3 ст.л.
  • Кокосова стружка
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    викласти ягоди в миску

  • Крок 2

    посипати їх цукром

  • Крок 3

    збити блендером до консистенції пюре

  • Крок 4

    пломбір і крем-брюле у мене були в брикетиках, тому вафлі довелося видалити

  • Крок 5

    додати морозиво до ягодному пюре і гарненько збити за допомогою блендера до утворення однорідної маси

  • Крок 6

    підготувати бісквітний корж (я б спекла його сама, але гості вимагали смачненького - треба було щось вирішувати з десертом)

  • Крок 7

    змішати каву і лікер

  • Крок 8

    корж просочити

  • Крок 9

    викласти на корж масу, отриману при змішуванні морозива і ягід

  • Крок 10

    зверху посипати кокосовою стружкою. Десерт готовий! Перші порції були продегустовані відразу ж після приготування. Залишився десерт я поставила в морозилку, але ненадовго. Смачніше він все-таки тоді, коли трохи постоїть в морозилці. Краще не переборщувати з мінусовою температурою, зараз ж не літо.

  • Крок 11

    Смак зовсім не нудотний, навіть з кислинкою. Якщо хочеться якнайсолодше - просто додайте більше цукру. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: