Загрузка...

Італійський кекс

Італійський кекс


До цього дня я пробувала тільки солодкі кекси з різними наповнювачами, але сьогодні вперше приготувала солоний, та ще й з цікавими добавками. Мені дуже сподобалося, так і моїм рідним теж, так що цей рецепт нам стане в нагоді надалі. Не думаю, що дане блюдо належить національної італійської кухні, однак такий склад продуктів, як маслини, в'ялені томати, сир, а також сушений базилік і прованські трави створюють специфічний смак і аромат, які наближають цей рецепт до італійських страв. Якщо ви любите експериментувати у випічці хліба, піци та інших борошняних виробів, то італійський кекс доведеться за смаком, тим більше приготувати його не складе ніякої праці. Навіть недосвідчений кулінар впорається з цим блюдом і здивує всіх, хто його спробує.
Італійський кекс
+1
0
27 лис
Інгредієнти:
  • Борошно - 150 г
  • Курячі яйця - 3 шт.
  • Сметана - 100 г
  • Розпушувач для тіста - 1 ч. ложка
  • Оливки без кісточок - 50 г
  • Сир твердого сорту - 50-70 г
  • В\'ялені томати - 40 г
  • Ковбаса «салямі» - 50 г
  • Сушений базилік і прованські трави - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Оливкова олія для змащування форми
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    З'єднати яйця зі сметаною, розмішати.

  • Крок 2

    Висипати розпушувач для тіста, сіль і приправи, ретельно перемішати.

  • Крок 3

    Потім додати борошно.

  • Крок 4

    Оливки нарізати тонкими кільцями.

  • Крок 5

    Додати їх у підготовлену суміш разом з нарізаними в'яленими томатами.

  • Крок 6

    Ковбасу нарізати дрібними кубиками.

  • Крок 7

    Викласти її в суміш, туди ж натерти на дрібній тертці сир.

  • Крок 8

    Тщательным образом всё перемешать и выложить в смазанную маслом форму для выпекания.

  • Крок 9

    Готувати в духовці при температурі 170-180 градусів 20-30 хвилин, готовність можна перевірити, проткнув кекс зубочисткою.

  • Крок 10

    Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: