Чізкейк "NnD" рецепт з фото

Чізкейк "NnD" рецепт з фото


Полюбити цей чізкейк у мене було кілька причин, і те, що він дуже смачний - не головна серед них. Мої доньки-близнючки поїхали далеко, все у них благополучно (тьфу-тьфу!).
Чізкейк "NnD" рецепт з фото
+2
0
15 лис
Інгредієнти:
  • Борошно пшеничне 0.5 склянки
  • Сир 700.0 г
  • Сметана 150.0 г
  • Цукор пісок 1.0 склянки
  • Молоко коров\'яче 0.3 склянки
  • Яйце куряче 5.0 шт
  • Масло рослинне 0.5 склянки
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    І ось вже не тато вчить їх, а дівчата частують тата і переписують для нього рецепт. Настя і Даша, тому що цей чізкейк був без назви, я і назвав його "NnD". Рецепт довелося адаптувати, тому що cream-cheese знайти в Росії не дуже реально. Я беру хороший сир. Мій вибір - сир більш ласий (до 18% жирності), але можна робити і з менш жирним (6%).

  • Крок 2

    Сир обробляю блендером, додаючи в нього сметану - близько 100 м. Головне - отримати з сиру гладку масу без крупинок.

  • Крок 3

    Яйця розділити на білки і жовтки, білки збити в піну в половиною склянки цукру. У збиті білки додати послідовно 1/2 склянки борошна, 5 залишилися жовтків і 1/2 склянки олії без запаху. У форму з високими стінками (5-6 см) розміром приблизно 35-40х 20-25 вилити частину цієї маси - шаром приблизно 5 мм.

  • Крок 4

    У решту маси додати підготовлений сир. Посолити масу, додати 1/2 склянки цукру, 1/3 склянки молока, ванільний цукор. Вимісити масу міксером і обережно вилити у форму поверх першого шару. Перший шар неминуче підніметься по краях.

  • Крок 5

    Ставити в розігріту піч на 40-60 хв, випікати при 180-200 град. У процесі торт піднімається, набуваючи корічневарий відтінок. Діставши його з печі змастити сметаною, змішаною з цукром - 50. г сметани +2 ложки цукру. Запам знову в вимкнену остигаючу піч.

  • Крок 6

    Викласти в торт фрукти та / або ягоди - свіжі або консервовані Я використав бланшировані в сиропі абрикоси, персик і вишні, малину НЕ бланшувати. У мене форма з порожнечами по краях - ці порожнечі я теж заповнив ягодами. А потім залив желе - дві склянки сиропу, в якому бланшувати фрукти і 1 склянку розпущений желатин (2 ст.л. желатину на 1 склянку води).

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: