Загрузка...

Чізкейк "NnD" рецепт з фото

Чізкейк "NnD" рецепт з фото


Полюбити цей чізкейк у мене було кілька причин, і те, що він дуже смачний - не головна серед них. Мої доньки-близнючки поїхали далеко, все у них благополучно (тьфу-тьфу!).
Чізкейк "NnD" рецепт з фото
+2
0
15 лис
Інгредієнти:
  • Борошно пшеничне 0.5 склянки
  • Сир 700.0 г
  • Сметана 150.0 г
  • Цукор пісок 1.0 склянки
  • Молоко коров\'яче 0.3 склянки
  • Яйце куряче 5.0 шт
  • Масло рослинне 0.5 склянки
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    І ось вже не тато вчить їх, а дівчата частують тата і переписують для нього рецепт. Настя і Даша, тому що цей чізкейк був без назви, я і назвав його "NnD". Рецепт довелося адаптувати, тому що cream-cheese знайти в Росії не дуже реально. Я беру хороший сир. Мій вибір - сир більш ласий (до 18% жирності), але можна робити і з менш жирним (6%).

  • Крок 2

    Сир обробляю блендером, додаючи в нього сметану - близько 100 м. Головне - отримати з сиру гладку масу без крупинок.

  • Крок 3

    Яйця розділити на білки і жовтки, білки збити в піну в половиною склянки цукру. У збиті білки додати послідовно 1/2 склянки борошна, 5 залишилися жовтків і 1/2 склянки олії без запаху. У форму з високими стінками (5-6 см) розміром приблизно 35-40х 20-25 вилити частину цієї маси - шаром приблизно 5 мм.

  • Крок 4

    У решту маси додати підготовлений сир. Посолити масу, додати 1/2 склянки цукру, 1/3 склянки молока, ванільний цукор. Вимісити масу міксером і обережно вилити у форму поверх першого шару. Перший шар неминуче підніметься по краях.

  • Крок 5

    Ставити в розігріту піч на 40-60 хв, випікати при 180-200 град. У процесі торт піднімається, набуваючи корічневарий відтінок. Діставши його з печі змастити сметаною, змішаною з цукром - 50. г сметани +2 ложки цукру. Запам знову в вимкнену остигаючу піч.

  • Крок 6

    Викласти в торт фрукти та / або ягоди - свіжі або консервовані Я використав бланшировані в сиропі абрикоси, персик і вишні, малину НЕ бланшувати. У мене форма з порожнечами по краях - ці порожнечі я теж заповнив ягодами. А потім залив желе - дві склянки сиропу, в якому бланшувати фрукти і 1 склянку розпущений желатин (2 ст.л. желатину на 1 склянку води).

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: