Загрузка...

Печиво рулетики з родзинками

Печиво рулетики з родзинками


Печиво готується з несолодкого тіста, але в поєднанні з цукрово-коричної прошарком і родзинками воно виходить солодким, ніжним і дуже смачним. З даних інгредієнтів виходить 25-30 печенюшек. Смачно, але мало, раджу відразу подвоїти інгредієнти і приготувати два дека ;)) Готувати печиво легко і просто.
Печиво рулетики з родзинками
+2
0
13 лис
Інгредієнти:
  • 100 г вершкового масла
  • 100 г сметани
  • 1 яйце
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 1/3 ч. л. солі
  • 1,5 склянки борошна
  • 1 ч. л. ванільного цукру
  • 100 г родзинок
  • 2 ст. л. цукру
  • 1 ст. л. меленої кориці
  • 1 ст. л. цукру для посипання
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Ізюм ретельно промийте і залийте теплою водою на 20-30 хвилин, викладіть в сито, щоб стекла вода.

  • Крок 2

    Вершкове масло дістаньте з холодильника заздалегідь, щоб воно стало м'яким. Змішайте в мисці масло, сметану, яйце, сіль, додайте просіяне борошно і вимішуйте тісто кілька хвилин, поки воно не почне відлипати від рук, при необхідності підсипати трохи борошна. Тісто має вийти м'яким, загорніть його в харчову плівку і покладіть в холодильник на 1 годину.

  • Крок 3

    У мисочці змішайте цукор, корицю і родзинки.

  • Крок 4

    Візьміть половину тіста, тонко його розкачайте у вигляді прямокутника шириною 12-15 см, а завдовжки як вийде :)) Змастіть прямокутник половини тіста; суміші родзинок, цукру і кориці, загорніть тісто рулетом, потім гострим ножем розріжте рулет на шматочки, висотою приблизно 3 см , викладіть на деко, застелений харчовим пергаментом. Те ж саме виконайте з другою половиною тіста.

  • Крок 5

    Жовток розбавте 1 ч. л. води і змастіть печиво (воно буде красивого золотистого кольору), зверху посипте цукром. Випікайте печиво «Рулетики з родзинками» в розігрітій духовці до 190 ° С 20 хвилин, подавайте з фруктовим чаєм.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: