Загрузка...

Повітряний бісквітний рулет з джемом за 20 хвилин

Повітряний бісквітний рулет з джемом за 20 хвилин


Іноді буває, що треба швиденько приготувати що-небудь до чаю, чи то гості нагрянули, чи то просто часу немає. У таких випадках вас виручить цей рецепт ніжного і повітряного бісквітного рулету. Дійсно, на приготування цього рулету ви витратите 20 хвилин, грошей вам знадобиться дуже мало, враховуючи, що ви використовуєте джем або варення, завбачливо приготовані влітку. Рецепт дуже простий і легкий, а рулет обов'язково вийде, якщо дотримуватися кількох основних правил. Віночок та посуд, в якій ви будете збивати яйця повинні бути знежирені, тобто, обов'язково вимийте їх миючим засобом і витріть насухо. Яйця повинні бути холодними, виймайте їх з холодильника безпосередньо перед збивання. Цукор при збиванні яєць додавайте поступово. Борошно для бісквіта просійте через сито, щоб наситити киснем. І найголовніше, не перетримаєте корж в духовці, щоб він не зламався при скручуванні. Ось, власне, і весь рецепт, залишилося тільки почати.
Повітряний бісквітний рулет з джемом за 20 хвилин
+26
0
11 лис
Інгредієнти:
  • 4 яйця
  • 1 склянка цукру (можна менше, якщо варення солодке)
  • 1 склянка борошна (двохсотграмовий склянку ~ 170 г)
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 200 г джему
  • велике деко
  • пергамент для випічки
  • 10 г вершкового масла
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Нагрійте духовку до 200 ° С.

  • Крок 2

    Деко застеліть пергаментом і змастіть його вершковим маслом (у цьому випадку, бажано, пергамент змастити жиром, щоб можна було швидше відокремити гарячий корж).

  • Крок 3

    Яйця збийте в міксері, поступово додаючи цукор, поки вони не збільшаться в обсязі до 400-грамової позначки, тобто збивайте яйця 3-5 хвилин.

  • Крок 4

    Просійте борошно в миску, додайте розпушувач, ванільний цукор, перемішайте, додайте до борошна збиті яйця, акуратно розмішайте знизу вгору, вилийте тісто на деко, розрівняйте лопаткою, випікайте 7-8 хвилин до жовтого кольору, вийміть деко з духовки.

  • Крок 5

    Відразу ж трохи підніміть корж, притримуючи за краї пергаменту, щоб він злегка згорнувся. Потім змастіть корж джемом, загорніть його рулетом, прикрасьте цукровою пудрою або розтопленим шоколадом, дайте настоятися 1 годину.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: