Повітряний бісквітний рулет з джемом за 20 хвилин

Повітряний бісквітний рулет з джемом за 20 хвилин


Іноді буває, що треба швиденько приготувати що-небудь до чаю, чи то гості нагрянули, чи то просто часу немає. У таких випадках вас виручить цей рецепт ніжного і повітряного бісквітного рулету. Дійсно, на приготування цього рулету ви витратите 20 хвилин, грошей вам знадобиться дуже мало, враховуючи, що ви використовуєте джем або варення, завбачливо приготовані влітку. Рецепт дуже простий і легкий, а рулет обов'язково вийде, якщо дотримуватися кількох основних правил. Віночок та посуд, в якій ви будете збивати яйця повинні бути знежирені, тобто, обов'язково вимийте їх миючим засобом і витріть насухо. Яйця повинні бути холодними, виймайте їх з холодильника безпосередньо перед збивання. Цукор при збиванні яєць додавайте поступово. Борошно для бісквіта просійте через сито, щоб наситити киснем. І найголовніше, не перетримаєте корж в духовці, щоб він не зламався при скручуванні. Ось, власне, і весь рецепт, залишилося тільки почати.
Повітряний бісквітний рулет з джемом за 20 хвилин
+39
0
11 лис
Інгредієнти:
  • 4 яйця
  • 1 склянка цукру (можна менше, якщо варення солодке)
  • 1 склянка борошна (двохсотграмовий склянку ~ 170 г)
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 200 г джему
  • велике деко
  • пергамент для випічки
  • 10 г вершкового масла
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Нагрійте духовку до 200 ° С.

  • Крок 2

    Деко застеліть пергаментом і змастіть його вершковим маслом (у цьому випадку, бажано, пергамент змастити жиром, щоб можна було швидше відокремити гарячий корж).

  • Крок 3

    Яйця збийте в міксері, поступово додаючи цукор, поки вони не збільшаться в обсязі до 400-грамової позначки, тобто збивайте яйця 3-5 хвилин.

  • Крок 4

    Просійте борошно в миску, додайте розпушувач, ванільний цукор, перемішайте, додайте до борошна збиті яйця, акуратно розмішайте знизу вгору, вилийте тісто на деко, розрівняйте лопаткою, випікайте 7-8 хвилин до жовтого кольору, вийміть деко з духовки.

  • Крок 5

    Відразу ж трохи підніміть корж, притримуючи за краї пергаменту, щоб він злегка згорнувся. Потім змастіть корж джемом, загорніть його рулетом, прикрасьте цукровою пудрою або розтопленим шоколадом, дайте настоятися 1 годину.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: