Загрузка...

Сирно-банановий чізкейк без випічки

Сирно-банановий чізкейк без випічки


Традиційно чізкейк готують з сиром маскарпоне, рікотта, хаварті або з вершкового сиру. Це дуже смачно, але не завжди такі сири є під рукою, а от звичайний свіжий сир завжди доступний в будь-якій кількості і по будь-якій ціні. Додайте трохи фруктів, фантазії і дуже смачний і ніжний десерт прикрасить ваш стіл. За допомогою блендера ви зможете швидко приготувати чізкейк, плюс 3-4 години для застигання в холодильнику.
Сирно-банановий чізкейк без випічки
+1
0
11 лис
Інгредієнти:
  • 360 г пісочного печива
  • 130-150 г вершкового масла
  • 2 великих банана + 1 або 2 банани для прикраси
  • 2 ст. л. лимонного соку + 1 ст. л. для прикраси
  • 460 г сиру (2 пачки по 230 г)
  • 200 мл вершків 10%
  • 2 ст. л. цукрової пудри
  • 1 пакетик ванільного цукру (1 ч. л.)
  • 1,5 ст. ложки швидкорозчинного желатину
  • лимонна цедра для прикраси
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Вершкове масло злегка розтопіть, розкришите печиво та блендером змішайте його з вершковим маслом. Візьміть в руку жменю печива і зліпіть грудку, якщо грудку розпадається, додайте ще трохи вершкового масла.

  • Крок 2

    Дно рознімної форми застеліть харчовим пергаментом. Щоб приготувати основу для чізкейку рівномірно розподіліть печиво, змішане з маслом по дну форми, утрамбувати його і поставте в холодильник.

  • Крок 3

    Залийте желатин 6-7 столовими ложками гарячої води і розмішайте до повного розчинення, (відкладіть 1 столову ложку розчиненого желатину). Очищені банани наріжте шматочками, покладіть в блендер, полийте лимонним соком, подрібніть їх. Додайте до бананів сир, вершки (відкладіть 1 столову ложку), цукрову пудру, ванільний цукор і збийте до кремоподібного стану. Сир повинен бути без крупинок або протріть його через сито. Не зупиняючи блендер, маленькими порціями влийте розчинений желатин в сирно-банановий крем, ретельно перемішайте. Щоб желатин моментально не застиг у холодній масі, всі продукти мають бути кімнатної температури.

  • Крок 4

    Вийміть форму з основою для чизкейка з холодильника, вилийте зверху бананово-сирну масу і поверніть в холодильник до повного застигання. Після того, як чізкейк застигне, він готовий до вживання і чудово виглядає :))) Але, при бажанні, його можна прикрасити, посипавши лимонною цедрою або нарізаними кільцями свіжого банана. Щоб банан моментально не потемнів, змішайте відкладені заздалегідь, 1 ст. ложку лимонного соку, 1 ст. ложку розчиненого желатину, 1 ст. л. вершків і полийте цією сумішшю банани.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: