Сирно-банановий чізкейк без випічки

Сирно-банановий чізкейк без випічки


Традиційно чізкейк готують з сиром маскарпоне, рікотта, хаварті або з вершкового сиру. Це дуже смачно, але не завжди такі сири є під рукою, а от звичайний свіжий сир завжди доступний в будь-якій кількості і по будь-якій ціні. Додайте трохи фруктів, фантазії і дуже смачний і ніжний десерт прикрасить ваш стіл. За допомогою блендера ви зможете швидко приготувати чізкейк, плюс 3-4 години для застигання в холодильнику.
Сирно-банановий чізкейк без випічки
+1
0
11 лис
Інгредієнти:
  • 360 г пісочного печива
  • 130-150 г вершкового масла
  • 2 великих банана + 1 або 2 банани для прикраси
  • 2 ст. л. лимонного соку + 1 ст. л. для прикраси
  • 460 г сиру (2 пачки по 230 г)
  • 200 мл вершків 10%
  • 2 ст. л. цукрової пудри
  • 1 пакетик ванільного цукру (1 ч. л.)
  • 1,5 ст. ложки швидкорозчинного желатину
  • лимонна цедра для прикраси
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Вершкове масло злегка розтопіть, розкришите печиво та блендером змішайте його з вершковим маслом. Візьміть в руку жменю печива і зліпіть грудку, якщо грудку розпадається, додайте ще трохи вершкового масла.

  • Крок 2

    Дно рознімної форми застеліть харчовим пергаментом. Щоб приготувати основу для чізкейку рівномірно розподіліть печиво, змішане з маслом по дну форми, утрамбувати його і поставте в холодильник.

  • Крок 3

    Залийте желатин 6-7 столовими ложками гарячої води і розмішайте до повного розчинення, (відкладіть 1 столову ложку розчиненого желатину). Очищені банани наріжте шматочками, покладіть в блендер, полийте лимонним соком, подрібніть їх. Додайте до бананів сир, вершки (відкладіть 1 столову ложку), цукрову пудру, ванільний цукор і збийте до кремоподібного стану. Сир повинен бути без крупинок або протріть його через сито. Не зупиняючи блендер, маленькими порціями влийте розчинений желатин в сирно-банановий крем, ретельно перемішайте. Щоб желатин моментально не застиг у холодній масі, всі продукти мають бути кімнатної температури.

  • Крок 4

    Вийміть форму з основою для чизкейка з холодильника, вилийте зверху бананово-сирну масу і поверніть в холодильник до повного застигання. Після того, як чізкейк застигне, він готовий до вживання і чудово виглядає :))) Але, при бажанні, його можна прикрасити, посипавши лимонною цедрою або нарізаними кільцями свіжого банана. Щоб банан моментально не потемнів, змішайте відкладені заздалегідь, 1 ст. ложку лимонного соку, 1 ст. ложку розчиненого желатину, 1 ст. л. вершків і полийте цією сумішшю банани.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: