Персикові тістечка

Персикові тістечка


Тістечка з персиками і шоколадом. Солодка випічка.
Персикові тістечка
+1
0
06 лис
Інгредієнти:
  • Для тіста:
  • 5 яєць
  • 150 г цукрового піску
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 250 г борошна
  • 1/2 пакетика розпушувача
  • 150 г вершкового масла
  • сік половини лимона
  • 1 щіпка солі
  • Для посипання:
  • 100 г вершкового масла
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 75 г цукру
  • 150 г борошна
  • Крім того:
  • 2 банки компоту з персиків (по 850 мл)
  • 100 г молочного шоколаду
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Нагріти духовку до 175 °. Яйця, цукровий пісок і ванільний цукор збити міксером.

  • Крок 2

    Просіяти через сито борошно і розпушувач.

  • Крок 3

    Вершкове масло розтопити і злегка остудити. Ввести його в збиту яєчну масу, чергуючи з борошном і розпушувачем. Додати і розмішати лимонний сік і сіль.

  • Крок 4

    Тісто викласти на деко, застелене папером для випікання і розрівняти його.

  • Крок 5

    Охолоджене вершкове масло нарізати дрібними кубиками. Висипати на нього ванільний цукор, цукровий пісок, просіяне борошно і зробити з маси за допомогою міксера або руками крихту для посипання.

  • Крок 6

    Персики відкинути на друшляк і нарізати скибочками. Розкласти скибочки на тесті.

  • Крок 7

    Потім посипати все крихтою і випікати в духовці 40-45 хвилин.

  • Крок 8

    Корж дістати з духовки і остудити.

  • Крок 9

    Кухонним ножем крупно порубати шоколад і покласти його в металеву миску. Поставити її в каструлю з киплячою водою і, помішуючи, розплавити шоколад.

  • Крок 10

    Перелити масу в поліетиленовий мішок і зрізати у нього крихітний куточок. На поверхню коржа нанести шоколадний візерунок у вигляді решітки, розрізати корж на порції.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: