Загрузка...

Персикові тістечка

Персикові тістечка


Тістечка з персиками і шоколадом. Солодка випічка.
Персикові тістечка
+1
0
06 лис
Інгредієнти:
  • Для тіста:
  • 5 яєць
  • 150 г цукрового піску
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 250 г борошна
  • 1/2 пакетика розпушувача
  • 150 г вершкового масла
  • сік половини лимона
  • 1 щіпка солі
  • Для посипання:
  • 100 г вершкового масла
  • 1 пакетик ванільного цукру
  • 75 г цукру
  • 150 г борошна
  • Крім того:
  • 2 банки компоту з персиків (по 850 мл)
  • 100 г молочного шоколаду
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Нагріти духовку до 175 °. Яйця, цукровий пісок і ванільний цукор збити міксером.

  • Крок 2

    Просіяти через сито борошно і розпушувач.

  • Крок 3

    Вершкове масло розтопити і злегка остудити. Ввести його в збиту яєчну масу, чергуючи з борошном і розпушувачем. Додати і розмішати лимонний сік і сіль.

  • Крок 4

    Тісто викласти на деко, застелене папером для випікання і розрівняти його.

  • Крок 5

    Охолоджене вершкове масло нарізати дрібними кубиками. Висипати на нього ванільний цукор, цукровий пісок, просіяне борошно і зробити з маси за допомогою міксера або руками крихту для посипання.

  • Крок 6

    Персики відкинути на друшляк і нарізати скибочками. Розкласти скибочки на тесті.

  • Крок 7

    Потім посипати все крихтою і випікати в духовці 40-45 хвилин.

  • Крок 8

    Корж дістати з духовки і остудити.

  • Крок 9

    Кухонним ножем крупно порубати шоколад і покласти його в металеву миску. Поставити її в каструлю з киплячою водою і, помішуючи, розплавити шоколад.

  • Крок 10

    Перелити масу в поліетиленовий мішок і зрізати у нього крихітний куточок. На поверхню коржа нанести шоколадний візерунок у вигляді решітки, розрізати корж на порції.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: