Загрузка...

«Листкові язички»

«Листкові язички»


Листкове тісто для цього печива готується за лічені хвилини. Але і готова хрустка випічка зникає в мить ока.
«Листкові язички»
+2
0
06 лис
Інгредієнти:
  • Пиво світле (125 гр) 0.6ст.
  • Борошно пшеничне в / с (330 гр) 3ст.
  • Маргарин вершковий 65% (250 гр)
  • Цукор (150 гр) 10ст.л.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Маргарин помістити в холодильник (можна в морозилку) і витримати його до твердого стану.

  • Крок 2

    Тісто можна замісити руками, а можна в щільному поліетиленовому пакеті. Насипаємо борошно і натираємо на крупній тертці маргарин (масло).

  • Крок 3

    Зав'язуємо пакет і добре перетираємо борошно з маргарином у масляну крихту.

  • Крок 4

    Пиво також добре охолодити. Додати в борошняну суміш, зав'язати пакет і вимісити тісто в кім.

  • Крок 5

    Готове тісто можна закласти в морозилку на зберігання, помістивши його в пакет. Розморожувати при кімнатній температурі, краще в холодильнику, тоді більше буде розшаровуватися.

  • Крок 6

    Тісто розділити на кілька частин. Розкачати в пласт товщиною близько 5-7 мм. Посипати цукром (можна змішати з ваніліном) і укотити качалкою, вдавлюючи цукор в тісто.

  • Крок 7

    Скласти пласт навпіл і знову розкачати до попередньої товщини.

  • Крок 8

    Знову поверхню тіста посипати цукром і прокатати качалкою.

  • Крок 9

    Розрізати тісто на ромби або інші фігурки.

  • Крок 10

    Деко злегка присипати борошном.

  • Крок 11

    Укласти печиво і випікати в розігрітій духовці до 200 градусів протягом 15 хв.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: