«Листкові язички»

«Листкові язички»


Листкове тісто для цього печива готується за лічені хвилини. Але і готова хрустка випічка зникає в мить ока.
«Листкові язички»
+3
0
06 лис
Інгредієнти:
  • Пиво світле (125 гр) 0.6ст.
  • Борошно пшеничне в / с (330 гр) 3ст.
  • Маргарин вершковий 65% (250 гр)
  • Цукор (150 гр) 10ст.л.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Маргарин помістити в холодильник (можна в морозилку) і витримати його до твердого стану.

  • Крок 2

    Тісто можна замісити руками, а можна в щільному поліетиленовому пакеті. Насипаємо борошно і натираємо на крупній тертці маргарин (масло).

  • Крок 3

    Зав'язуємо пакет і добре перетираємо борошно з маргарином у масляну крихту.

  • Крок 4

    Пиво також добре охолодити. Додати в борошняну суміш, зав'язати пакет і вимісити тісто в кім.

  • Крок 5

    Готове тісто можна закласти в морозилку на зберігання, помістивши його в пакет. Розморожувати при кімнатній температурі, краще в холодильнику, тоді більше буде розшаровуватися.

  • Крок 6

    Тісто розділити на кілька частин. Розкачати в пласт товщиною близько 5-7 мм. Посипати цукром (можна змішати з ваніліном) і укотити качалкою, вдавлюючи цукор в тісто.

  • Крок 7

    Скласти пласт навпіл і знову розкачати до попередньої товщини.

  • Крок 8

    Знову поверхню тіста посипати цукром і прокатати качалкою.

  • Крок 9

    Розрізати тісто на ромби або інші фігурки.

  • Крок 10

    Деко злегка присипати борошном.

  • Крок 11

    Укласти печиво і випікати в розігрітій духовці до 200 градусів протягом 15 хв.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: