Загрузка...

Печиво «Подушечки»

Печиво «Подушечки»


Це печиво по відчуттях м'якості, легкості і ніжності порівнянно тільки з подушечкою на Лебединому пусі. Воно настільки повітряне і так заворожує смаком, що просто неможливо відірватися!
Печиво «Подушечки»
+2
0
05 лис
Інгредієнти:
  • Борошно пшеничне в / с (220 гр) 2ст.
  • Маргарин вершковий 65% (200 гр)
  • Яйце куряче (120 гр) 3шт
  • Сметана 15% (100 гр) 0.5ст.
  • Цукор (160 гр) 1ст.
  • Волоський горіх (ядро) (210 гр) 1.5ст.
  • Цукрова пудра (60 гр) 4ст.л.
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Всі продукти для тіста повинні бути холодними, щоб маргарин якомога менше танув. У миску насипати борошно і натерти маргарин на крупній тертці. Щоб печиво вийшло повітряним і тісто добре слоілось маргарин потрібно підморозити, тоді натерта стружка НЕ ​​буде злипатися і добре перемішається з борошном. Ложкою перемішати борошно з маргарином.

  • Крок 2

    Відокремити білки від жовтків. Добре виходить відокремлювати білки через лійку. Для цього потрібно акуратно розбити яйце і вилити його в лійку. Рухайте лійку так, щоб жовток почав здійснювати кругові рухи, поступово білок почне витікати вниз. Жовтки додати до борошняної суміші. Перемішати.

  • Крок 3

    Додати сметану. Замісити тісто. Спочатку ложкою, потім руками, бажано в рукавичках. Скачати кульки розміром з волоський горіх (приблизно 20 мм в діаметрі). Накрити тісто і залишити на 6-8 год на холоді. Кульки для печива можна зберігати в морозилці. Перед приготуванням тісто залишити при кімнатній температурі на 20-30 хв. Готувати краще починати з полуразмороженного тесту. Однак білки більше 24г зберігати не можна. Для начинки доведеться використовувати свіжі яйця або замінити її на сирну масу.

  • Крок 4

    Волоський горіх подрібнити на кавомолці до стану борошна. Білки збити з цукром в міцну піну.

  • Крок 5

    Всипати горіхи і акуратно перемішати, рухаючи масу лопаткою або ложкою знизу вгору Кожна кулька з тіста розкачати в тоненький гурток, розміром з кавове блюдце.

  • Крок 6

    На половину гуртка викладе близько 1ч.л. начинки. Накрити начинку другою половинкою і придавити краю, щоб вони добре злиплися як у вареника.

  • Крок 7

    Скласти "вареник" ще раз навпіл, щоб вийшов трикутник. Ще раз зліпити вже заліплені краю. Потрібно це робити акуратно, не придавлюючи начинку.

  • Крок 8

    Деко пріпиліть борошном і викласти печиво. Можна печиво злегка присипати корицею. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 15 хв. Печиво підніметься як подушечки і стане злегка рум'яного кольору.

  • Крок 9

    Т.к. тісто несолодке, то готові подушечки рясно посипати цукровою пудрою.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: