Загрузка...

Сирне печиво

Сирне печиво
+18
0
27 сер
Сирне печиво


Набридла магазинна випічка? А до чаю хочеться чогось ніжного, смачного і не надто солодкого, то пропоную вам самим приготувати сирне печиво.

Основні інгредієнти:
•Яйця курячі - 2шт.;
•Масло вершкове - 10 грам;
•Сир - 250 грам;
•Борошно пшеничне-1,5 склянки;
•Цукор пісок - 100 грам;
•Чайна ложка соди (без гірки), ванілін.

Процес приготування:
•Висипаємо борошно в глибоку тарілку, і, в ту ж тарілку, рубаємо масло невеликими шматочками.
•Потім додаємо сир, вимішуємо. Додаємо соду і ванілін, і знову ретельно перемішуємо.
•В окремому посуді збиваємо яйця з цукровим піском до утворення пінки, і вливаємо в борошно з маслом і сиром.
•Всю готову масу перемішуємо і починаємо вимішувати тісто. Не менше 10 хвилин. Тісто повинне вийти еластичне і трохи пружне.
•Тісто розкачати всі відразу ми не зможемо, це не зовсім зручно. Тому ділимо наше тісто на кілька частин. Беремо одну з частин і розгортаємо в пласт, товщина шару не більше 1 див.
•Склянкою або спеціальною формочкою вирізаємо круглі коржі.
•Кожен коржик посипаємо трохи цукром і складаємо навпіл, солодкої стороною всередину.
•Готові печінки викладаємо на деко і даємо трохи постояти хвилин 15. Ставимо в розігріту духовку і випікаємо при тем-ре 180-190 градусів. Печиво буде дбати хвилин 15-20.

Потім гаряче печиво викладаємо на тарілку і подаємо до столу з чаєм або молоком. Спробувавши зробити печиво за цим рецептом, ви обов'язково згадайте дитинство, так як за цим рецептом пекли ще наші мами, а то й бабусі.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: