Сирне печиво

Сирне печиво
+18
0
27 сер
Сирне печиво


Набридла магазинна випічка? А до чаю хочеться чогось ніжного, смачного і не надто солодкого, то пропоную вам самим приготувати сирне печиво.

Основні інгредієнти:
•Яйця курячі - 2шт.;
•Масло вершкове - 10 грам;
•Сир - 250 грам;
•Борошно пшеничне-1,5 склянки;
•Цукор пісок - 100 грам;
•Чайна ложка соди (без гірки), ванілін.

Процес приготування:
•Висипаємо борошно в глибоку тарілку, і, в ту ж тарілку, рубаємо масло невеликими шматочками.
•Потім додаємо сир, вимішуємо. Додаємо соду і ванілін, і знову ретельно перемішуємо.
•В окремому посуді збиваємо яйця з цукровим піском до утворення пінки, і вливаємо в борошно з маслом і сиром.
•Всю готову масу перемішуємо і починаємо вимішувати тісто. Не менше 10 хвилин. Тісто повинне вийти еластичне і трохи пружне.
•Тісто розкачати всі відразу ми не зможемо, це не зовсім зручно. Тому ділимо наше тісто на кілька частин. Беремо одну з частин і розгортаємо в пласт, товщина шару не більше 1 див.
•Склянкою або спеціальною формочкою вирізаємо круглі коржі.
•Кожен коржик посипаємо трохи цукром і складаємо навпіл, солодкої стороною всередину.
•Готові печінки викладаємо на деко і даємо трохи постояти хвилин 15. Ставимо в розігріту духовку і випікаємо при тем-ре 180-190 градусів. Печиво буде дбати хвилин 15-20.

Потім гаряче печиво викладаємо на тарілку і подаємо до столу з чаєм або молоком. Спробувавши зробити печиво за цим рецептом, ви обов'язково згадайте дитинство, так як за цим рецептом пекли ще наші мами, а то й бабусі.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: