Загрузка...

Печиво домашнє

Печиво домашнє
+27
0
27 сер
Печиво домашнє


Мабуть, печиво - це одне із самих «домашніх» ласощів, яке порадує всю вашу сім'ю. Смачна і проста солодкість - печиво домашнє.

Основні інгредієнти:
•200 гр. - маргарин;
•3-4 ст.л. - сметана;
•2 шт. яйця;
•2 ст. - борошно;
•1 ст. - цукор;
•Пів склянки чорної смородини;
•Одна чайна ложка соди.

Процес приготування:
•Вбиваємо два яйця в глибоку посуд, додаємо туди цукор і дуже ретельно збиваємо. Збивати можна віночком, але простіше і швидше міксером.
•Маргарин натерти на тертці і додати в отриману повітряну суміш. Перешкодити і додати інші інгредієнти: борошно, сметану, соду і замісити тісто.
•Ягоди слід помити і акуратно відірвати від кожної ягідки «носики», потім придушити виделкою і ввести в тісто. Дуже ретельно вимішати. Тісто має бути ніжним і пластичним.
•Тісто розкачати в пластинку товщиною 1,5 див. Формочкою, можна звичайної круглої або фігурної, вирізати печінки потрібного вам розміру.
•Деко маслом змащувати не потрібно, просто присипте його трохи борошном і викладайте печінки.
•Випікати при температурі не нижче 180 градусів, коли приготується, вимкнути духовку і дати постояти ще хвилин 5.Печенье можна їсти з гарячим чаєм або молоком. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: