Печиво домашнє

Печиво домашнє
+27
0
27 сер
Печиво домашнє


Мабуть, печиво - це одне із самих «домашніх» ласощів, яке порадує всю вашу сім'ю. Смачна і проста солодкість - печиво домашнє.

Основні інгредієнти:
•200 гр. - маргарин;
•3-4 ст.л. - сметана;
•2 шт. яйця;
•2 ст. - борошно;
•1 ст. - цукор;
•Пів склянки чорної смородини;
•Одна чайна ложка соди.

Процес приготування:
•Вбиваємо два яйця в глибоку посуд, додаємо туди цукор і дуже ретельно збиваємо. Збивати можна віночком, але простіше і швидше міксером.
•Маргарин натерти на тертці і додати в отриману повітряну суміш. Перешкодити і додати інші інгредієнти: борошно, сметану, соду і замісити тісто.
•Ягоди слід помити і акуратно відірвати від кожної ягідки «носики», потім придушити виделкою і ввести в тісто. Дуже ретельно вимішати. Тісто має бути ніжним і пластичним.
•Тісто розкачати в пластинку товщиною 1,5 див. Формочкою, можна звичайної круглої або фігурної, вирізати печінки потрібного вам розміру.
•Деко маслом змащувати не потрібно, просто присипте його трохи борошном і викладайте печінки.
•Випікати при температурі не нижче 180 градусів, коли приготується, вимкнути духовку і дати постояти ще хвилин 5.Печенье можна їсти з гарячим чаєм або молоком. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: