Загрузка...

Ватрушки з сиром рецепт

Ватрушки з сиром рецепт
0
0
27 сер
Ватрушки з сиром рецепт


Напевно, у кожного з нас була в дитинстві бабуся, яка балувала нас домашньою випічкою. Минуло вже багато років, але я до сих пір пам'ятаю, приготовані бабусею, ватрушки з сиром рецепт.

Основні інгредієнти:
Для тіста:

•50 гр. маргарин;
•2шт. - яйця;
•50гр. - цукор;
•400гр. - борошно;
•150-170гр. - вода;
•1ч.л. - розпушувач для тіста.
•Сіль, лимонна кислота на кінчику ножа.
Для начинки:
•250гр. - сир;
•1шт. - яйце;
•1ст.л. - цукрова пудра;
•Ванілін на кінчику ножа.

Процес приготування:
•Спочатку розчиняємо у воді кімнатної температури, сіль, цукор і лимонну кислоту.
•Додаємо розм'якшений маргарин і ретельно вимішуємо.
•У окремому посуді змішати борошно і розпушувач тіста. Виражали. Висипаємо в суміш води з маргарином.
•Добре вимішуємо тісто. І починаємо займатися начинкою.
•Розминаємо сир виделкою і вбиваємо в нього яйце, вимішуємо, додаємо цукор і ванілін.
•Розкачати тісто товщиною, приблизно 0,4-0,6 див. Вирізаємо з тіста кружки діаметром 8-10 див.
• Кладемо в наше тісто начинку і ліпимо вареника. Краї тісто треба дуже добре защипнути.
•Щоб отримати рум'яні ватрушки, то вже в духовці, пензликом для випічки варто обмазати сумішшю яйця з жовтком.
•Випікати при температурі 200 градусів до готовності.
Подавати краще гарячими, з молоком або домашнім солодким компотом.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: