Пісочне печиво

Пісочне печиво
+69
0
27 сер
Пісочне печиво


Не знаю як ви, але моя сім'я завжди вимагає що-небудь смачненьке до чаю. І я не можу їм відмовити! Саме смачне і просте блюдо - пісочне печиво.

Основні інгредієнти:
•Масло вершкове-250 гр.;
•Цукор-6 ст. ложок;
•Яйця - 3шт.;
•Борошно- ~3-4 склянки;
•Ванільний цукор, розпушувач для тіста.

Процес приготування:
•Спочатку борошно з'єднайте з розпушувачем для тіста, вимішуємо. Потім додаємо звичайний і ванільний цукор, знову вимішуємо.
•Масло кімнатної температури ріжемо невеликими кубиками і додаємо в отриману суміш. Розтираємо руками до утворення вологою крихти.
•В отриману крихту додаємо яйця і вимішуємо пластичне тісто (тісто дуже сильно липне до рук, тому краще зліпити з тіста кульку і з усіх сторін обсипати його борошном, і тільки потім вимішувати).
•Готове тісто поставити в холодильник на пару годин. Нехай трохи постоїть.
•Як пройде час, дістаємо наше тісто. І тут, що тільки дозволить вам ваша фантазія. Можна його розкачати і виліпити спеціальними формочками різні фігурки. Або просто зробити звичайні круглі печінки і втиснути в тісто трохи дрібних горіхів.
Печиво можна зробити різнобарвним, якщо поділити тісто на частини і додати в нього різного кольору харчові барвники.
•Випікаємо близько 10 хвилин при максимальній температурі.
Готове гаряче печиво посипаємо цукровою пудрою.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: