Загрузка...

Вівсяне печиво

Вівсяне печиво
+12
0
27 сер
Вівсяне печиво


Лінь довго проводити час на кухні, але при цьому, хочеться чого-небудь смачного і легкого до чаю? Самим оптимальним варіантом по швидкості приготування, вівсяне печиво.

Основні інгредієнти:
•1 ст. - цукру;
•2 ст. - вівсяні пластівці;
•1 ст. л. - пшеничне борошно (бажано пшенична, але не обов'язково);
•2 шт. курячі яйця;
•100гр.- масло вершкове;
•Ванільний цукор, подрібнені волоські горіхи.

Процес приготування:
•Вівсяні пластівці подрібнити в блендері до стану борошна. Чим дрібніше, тим краще. Висипати в глибоку миску.
•У вівсяні пластівці додати подрібнені волоські горіхи, просіяне борошно, ванільний цукор. Перемішати.
•Розм'якшене, майже розтануло масло з половиною цукру, збити до отримання однорідної маси. Продовжуючи збивати, потроху влити яйця, і знову збивати до отримання однорідної маси.
•Цукор, що залишився висипати в каструлю і влити 1 ст.л. води. Варити на малому вогні, поки не стане приємного коричневого кольору.
•Зняти з вогню, додати ще 2 ст.л. води і потроху влити в яєчну суміш. Перемішати і додати суміш вівсяної і пшеничного борошна. Добре вимісити тісто.
•Тісто розкачати, видавити печінки за допомогою кулінарних форм і викласти на деко, присипаний борошном.
•Випікати при температурі 180 градусів.
При подачі на стіл, згадайте, що давали нам мами в дитинстві, до овсяному печінкою? Правильно, молоко.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: