Вівсяне печиво

Вівсяне печиво
+14
0
27 сер
Вівсяне печиво


Лінь довго проводити час на кухні, але при цьому, хочеться чого-небудь смачного і легкого до чаю? Самим оптимальним варіантом по швидкості приготування, вівсяне печиво.

Основні інгредієнти:
•1 ст. - цукру;
•2 ст. - вівсяні пластівці;
•1 ст. л. - пшеничне борошно (бажано пшенична, але не обов'язково);
•2 шт. курячі яйця;
•100гр.- масло вершкове;
•Ванільний цукор, подрібнені волоські горіхи.

Процес приготування:
•Вівсяні пластівці подрібнити в блендері до стану борошна. Чим дрібніше, тим краще. Висипати в глибоку миску.
•У вівсяні пластівці додати подрібнені волоські горіхи, просіяне борошно, ванільний цукор. Перемішати.
•Розм'якшене, майже розтануло масло з половиною цукру, збити до отримання однорідної маси. Продовжуючи збивати, потроху влити яйця, і знову збивати до отримання однорідної маси.
•Цукор, що залишився висипати в каструлю і влити 1 ст.л. води. Варити на малому вогні, поки не стане приємного коричневого кольору.
•Зняти з вогню, додати ще 2 ст.л. води і потроху влити в яєчну суміш. Перемішати і додати суміш вівсяної і пшеничного борошна. Добре вимісити тісто.
•Тісто розкачати, видавити печінки за допомогою кулінарних форм і викласти на деко, присипаний борошном.
•Випікати при температурі 180 градусів.
При подачі на стіл, згадайте, що давали нам мами в дитинстві, до овсяному печінкою? Правильно, молоко.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: