Імбирне печиво рецепт

Імбирне печиво рецепт
+2
0
27 сер
Імбирне печиво рецепт


Печиво, яке ми з вами сьогодні приготуємо, відвіку вважається традиційною стравою на Різдво у американців і європейців. Це ласощі не оминула і нас стороною. Готуємо імбирне печиво, рецепт якого, простий для кожної господині.

Основні інгредієнти:
•Імбир мелений - 1ст. ложка;
•Борошно пшеничне - 2стакана (якщо знадобиться, трохи більше);
•Цукор коричневий-1 стакан;
•Сода-1 чайна ложка;
•Масло вершкове-150 грам;
•Яйце-1шт.

Процес приготування:
•Змішати в мисці борошно і соду, додати імбир. Перемішати.
•Додаємо цукровий пісок, знову перемішуємо.
•Додаємо м'яке масло, але не пряжене, і ретельно перемішуємо руками до отримання однорідної маси.
•Вбиваємо яйце, перемішуємо. Якщо тісто вийшло дуже липке, то додаємо трохи борошна.
•Масу загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник на 30 хвилин.
•Місце, де будете розкачувати тісто, злегка присипати борошном. Розкачати тісто товщиною не більше 5 мм
•За допомогою різних кулінарних фігурок, вирізаємо печиво. Обрізки не викидаємо, скачуємо в кулю і знову ліпимо печінки.
•Деко застелити папером і викласти печиво.
•Духовку попередньо розігріти. Випікати печиво при 180 градусах 10-15 хвилин до отримання красивого золотистого кольору.
В остиглі печенюшки, можна акуратно протягнути нитки і повісити на ялинку, поруч з цукерками. Або просто подати до столу в красивій тарілці!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: