Загрузка...

Імбирне печиво рецепт

Імбирне печиво рецепт
+2
0
27 сер
Імбирне печиво рецепт


Печиво, яке ми з вами сьогодні приготуємо, відвіку вважається традиційною стравою на Різдво у американців і європейців. Це ласощі не оминула і нас стороною. Готуємо імбирне печиво, рецепт якого, простий для кожної господині.

Основні інгредієнти:
•Імбир мелений - 1ст. ложка;
•Борошно пшеничне - 2стакана (якщо знадобиться, трохи більше);
•Цукор коричневий-1 стакан;
•Сода-1 чайна ложка;
•Масло вершкове-150 грам;
•Яйце-1шт.

Процес приготування:
•Змішати в мисці борошно і соду, додати імбир. Перемішати.
•Додаємо цукровий пісок, знову перемішуємо.
•Додаємо м'яке масло, але не пряжене, і ретельно перемішуємо руками до отримання однорідної маси.
•Вбиваємо яйце, перемішуємо. Якщо тісто вийшло дуже липке, то додаємо трохи борошна.
•Масу загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник на 30 хвилин.
•Місце, де будете розкачувати тісто, злегка присипати борошном. Розкачати тісто товщиною не більше 5 мм
•За допомогою різних кулінарних фігурок, вирізаємо печиво. Обрізки не викидаємо, скачуємо в кулю і знову ліпимо печінки.
•Деко застелити папером і викласти печиво.
•Духовку попередньо розігріти. Випікати печиво при 180 градусах 10-15 хвилин до отримання красивого золотистого кольору.
В остиглі печенюшки, можна акуратно протягнути нитки і повісити на ялинку, поруч з цукерками. Або просто подати до столу в красивій тарілці!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: