Як приготувати бісквіт

Як приготувати бісквіт
+11
0
27 сер
Як приготувати бісквіт


Тісто смачне, але дуже примхлива. Кожен другий рецепт торта містить елементи бісквіта. Всі люблять, це тісто, вживаючи його у тістечку, то в торті. Питання як приготувати бісквіт задає собі не одна господиня. Пишний, жовтий, легкий, повітряний, що тане... Таким він стає тільки в руках вміє господині, для початківців, щоб досягти блискучого результату, треба знати кілька цікавих секретів.

Інгредієнти, які знадобляться, для приготування бісквіта:
• 6 яєць
• 180 г цукрової пудри
• 180 г борошна
• щіпка солі

Процес приготування:
• У велику жаростійку миску розбиваємо яйця, жовток від білка не відокремлюємо. Яйця повинні бути свіжими і бажано домашніми.
• До яєць додаємо цукор і збиваємо виделкою або вінчиком кілька хвилин, щоб трохи розмішати цукор з яйцями.
• Далі збиваємо міксером, поки маса не стане щільною, і не буде розтікатися.
• Потім невеликими порціями підмішуємо борошно з допомогою дерев'яної лопатки, розмішуємо обережно, щоб маса не осіла. Якщо, суміш замішувати більше 15 хвилин, то бісквіт буде щільним.
• Форму потрібно заготовте до початку приготування, змастити рослинним маслом і посипати борошном.
• Швидко перелити тісто в підготовлену форму, форму слід заповнити до половини, так як тісто буде зростати.
• Форму з тестом ставити в добре розігріту духовку. Випікати при температурі 200 градусів.
• Випечений бісквіт має добре піднятися, бути досить пружним при натисканні, мати золотистий колір.
• Потрібно обов'язково дивитися, щоб форма в духовці стояла рівно, тоді і поверхня бісквіта буде рівною.
• Випікати 40 -50 хвилин, причому перші 20 хвилин у духовку не заглядати, не відкривати, під час випікання бісквіта по кухні не ходити і не стукати, щоб тісто не осіло, готовність перевірити зубочисткою або сірником.
• Спечений корж бісквіту повинен охолонути, знаходячись в формі. І тільки з остившім коржем бісквіта можна робити торт або просто сісти.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: