Загрузка...

Як приготувати бісквіт

Як приготувати бісквіт
+9
0
27 сер
Як приготувати бісквіт


Тісто смачне, але дуже примхлива. Кожен другий рецепт торта містить елементи бісквіта. Всі люблять, це тісто, вживаючи його у тістечку, то в торті. Питання як приготувати бісквіт задає собі не одна господиня. Пишний, жовтий, легкий, повітряний, що тане... Таким він стає тільки в руках вміє господині, для початківців, щоб досягти блискучого результату, треба знати кілька цікавих секретів.

Інгредієнти, які знадобляться, для приготування бісквіта:
• 6 яєць
• 180 г цукрової пудри
• 180 г борошна
• щіпка солі

Процес приготування:
• У велику жаростійку миску розбиваємо яйця, жовток від білка не відокремлюємо. Яйця повинні бути свіжими і бажано домашніми.
• До яєць додаємо цукор і збиваємо виделкою або вінчиком кілька хвилин, щоб трохи розмішати цукор з яйцями.
• Далі збиваємо міксером, поки маса не стане щільною, і не буде розтікатися.
• Потім невеликими порціями підмішуємо борошно з допомогою дерев'яної лопатки, розмішуємо обережно, щоб маса не осіла. Якщо, суміш замішувати більше 15 хвилин, то бісквіт буде щільним.
• Форму потрібно заготовте до початку приготування, змастити рослинним маслом і посипати борошном.
• Швидко перелити тісто в підготовлену форму, форму слід заповнити до половини, так як тісто буде зростати.
• Форму з тестом ставити в добре розігріту духовку. Випікати при температурі 200 градусів.
• Випечений бісквіт має добре піднятися, бути досить пружним при натисканні, мати золотистий колір.
• Потрібно обов'язково дивитися, щоб форма в духовці стояла рівно, тоді і поверхня бісквіта буде рівною.
• Випікати 40 -50 хвилин, причому перші 20 хвилин у духовку не заглядати, не відкривати, під час випікання бісквіта по кухні не ходити і не стукати, щоб тісто не осіло, готовність перевірити зубочисткою або сірником.
• Спечений корж бісквіту повинен охолонути, знаходячись в формі. І тільки з остившім коржем бісквіта можна робити торт або просто сісти.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: