Як приготувати безе

Як приготувати безе
-1
0
27 сер
Як приготувати безе


Я дуже люблю дитячі свята. Люблю балувати дітей різними солодощами. Завжди намагаюся здивувати чимось новеньким, незвичайним. Головним на святі є торт, знаю багато рецептів, але завжди хотілося дізнатися, як приготувати безе, яке є основним компонентом в рецепті багатьох тортів. Звичайно, безе можна придбати у кондитерській, але все ж краще приготувати самій. Спробувала, вийшло і Вам раджу приготувати безе в домашніх умовах.

Інгредієнти, які знадобляться, для приготування безе:
• 4 білка
• 1 склянка цукру
• 1 чайна ложка оцту
• 1 чайна ложка крохмалю

Процес приготування:
• Збути міксером білки на тверду піну (використовувати тільки свіжі яйця), не великими порціями всипати цукор і збивати далі.
• Потім додати по одній чайній ложці оцту і крохмалю і продовжити збувати далі.
• Деко застелити папером для випічки, і викладати сбытое міксером безе на деко ложкою або відсадити з кондитерського шприца.
• Поставити деко в розігріту духовку до 150 градусів. Через 5-6 хвилин зменшити температуру до мінімуму.
• Випікати безе потрібно 1,5 години, вимкнути, і дістати безе тільки при повному охолодженні духовки. Не можна відкривати двері духовки перші 30 хвилин, щоб безе не осіло.
• Замість оцту деякі господині використовують лимонний сік.
• Якщо використовувати як тістечко безе можна полити його шоколадом, якщо використовувати як прошарок для торта, то викладати як корж.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: