Загрузка...

Як приготувати безе

Як приготувати безе
-1
0
27 сер
Як приготувати безе


Я дуже люблю дитячі свята. Люблю балувати дітей різними солодощами. Завжди намагаюся здивувати чимось новеньким, незвичайним. Головним на святі є торт, знаю багато рецептів, але завжди хотілося дізнатися, як приготувати безе, яке є основним компонентом в рецепті багатьох тортів. Звичайно, безе можна придбати у кондитерській, але все ж краще приготувати самій. Спробувала, вийшло і Вам раджу приготувати безе в домашніх умовах.

Інгредієнти, які знадобляться, для приготування безе:
• 4 білка
• 1 склянка цукру
• 1 чайна ложка оцту
• 1 чайна ложка крохмалю

Процес приготування:
• Збути міксером білки на тверду піну (використовувати тільки свіжі яйця), не великими порціями всипати цукор і збивати далі.
• Потім додати по одній чайній ложці оцту і крохмалю і продовжити збувати далі.
• Деко застелити папером для випічки, і викладати сбытое міксером безе на деко ложкою або відсадити з кондитерського шприца.
• Поставити деко в розігріту духовку до 150 градусів. Через 5-6 хвилин зменшити температуру до мінімуму.
• Випікати безе потрібно 1,5 години, вимкнути, і дістати безе тільки при повному охолодженні духовки. Не можна відкривати двері духовки перші 30 хвилин, щоб безе не осіло.
• Замість оцту деякі господині використовують лимонний сік.
• Якщо використовувати як тістечко безе можна полити його шоколадом, якщо використовувати як прошарок для торта, то викладати як корж.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: