Як приготувати шарлотку

Як приготувати шарлотку
0
0
27 сер
Як приготувати шарлотку


Будь-яка господиня знає, як приготувати шарлотку. Це блюдо дуже просте і не вимагає великих зусиль. Діти особливо в захваті від ароматного пирога.

Основні інгредієнти:
• Яйця-8 шт.;
• Цукор 2 склянки;
• Яблука-3 шт.;
• Борошно 2 склянки;
• Вершкове масло-100 грам;
• Лимон 1 шт.

Процес приготування:
• Промиємо і обсушим яблуко. Потім разрежем на чотири частини. Очистимо від шкірки і виріжемо серцевину. Далі нарізаємо тонкими шматочками, викладаємо в миску. Поливаємо соком лимона, щоб яблуко не потемнело.Хорошо перемішуємо.
• Міксером збиваємо в піну яйця (або віночком). Насипаємо тонкою цівкою цукор, не перестаючи збивати. Після цього зупиняємося.
• В яєчну масу додамо борошно і акуратно перемішати зверху вниз. Заважаємо до тих пір, поки тісто не вбере в себе всю муку.
• Візьмемо форму для випічки і змастимо її маслом, припудрюємо борошном. На дно заливаємо підлогу тіста. Зверху викладаємо скибочки яблук і заливаємо рештою тестом.
• Розігріємо духовку до 220 градусів і відправимо в неї форму на 40 хвилин до появи світло-коричневої скоринки.
• Готового пирога даємо охолонути і потім подаємо на стіл.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: