Загрузка...

Як приготувати шарлотку

Як приготувати шарлотку
0
0
27 сер
Як приготувати шарлотку


Будь-яка господиня знає, як приготувати шарлотку. Це блюдо дуже просте і не вимагає великих зусиль. Діти особливо в захваті від ароматного пирога.

Основні інгредієнти:
• Яйця-8 шт.;
• Цукор 2 склянки;
• Яблука-3 шт.;
• Борошно 2 склянки;
• Вершкове масло-100 грам;
• Лимон 1 шт.

Процес приготування:
• Промиємо і обсушим яблуко. Потім разрежем на чотири частини. Очистимо від шкірки і виріжемо серцевину. Далі нарізаємо тонкими шматочками, викладаємо в миску. Поливаємо соком лимона, щоб яблуко не потемнело.Хорошо перемішуємо.
• Міксером збиваємо в піну яйця (або віночком). Насипаємо тонкою цівкою цукор, не перестаючи збивати. Після цього зупиняємося.
• В яєчну масу додамо борошно і акуратно перемішати зверху вниз. Заважаємо до тих пір, поки тісто не вбере в себе всю муку.
• Візьмемо форму для випічки і змастимо її маслом, припудрюємо борошном. На дно заливаємо підлогу тіста. Зверху викладаємо скибочки яблук і заливаємо рештою тестом.
• Розігріємо духовку до 220 градусів і відправимо в неї форму на 40 хвилин до появи світло-коричневої скоринки.
• Готового пирога даємо охолонути і потім подаємо на стіл.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: