Google
загрузка...
» » » Горішки зі згущеним молоком рецепт

Горішки зі згущеним молоком рецепт

Додано: 27-08-2013, 22:21
Приготовлено: 2960

Автор:

kulinarki2
kulinarki2
Рейтинг:
сподобалось

Смачно ?

+5
Горішки зі згущеним молоком рецепт


Це відомий всім десерт. Всі бачили його на прилавках багатьох магазинів. Але домашня кухня, буде завжди набагато краще, ніж будь-яка інша з магазину. Тому пропонуємо приготувати горішки зі згущеним молоком рецепт яких наведемо вам нижче.
Є і багато інших рецептів, але цей самий класичний. Горішки можна приготувати будь-яких форм, і використовувати різні інгредієнти. Загалом, як і в багатьох інших рецептах, тут можна поекспериментувати з продуктами, які є у вашому розпорядженні. А також спробуйте приготувати в інших формах. Ви зможете вибрати більш красиві форми, щоб вони виглядали на столі по-іншому, і стали солодким окрасою свята.
Ось рецепт, за яким можна приготувати горішки зі згущеним молоком. Змінюйте інгредієнти, додавайте і пробуйте, як буде завгодно вашій кулінарній фантазії.

Інгредієнти для приготування горішків зі згущеним молоком:
Для тіста знадобиться:

• Маргарин для випічки - 250 грамів.
• Яйця - 2 штуки,
• Цукор - половина склянки,
• Сода, погашена оцтом - половина ложки, (соду необхідно погасити оцтом)
• Борошно - 3-4 склянки,

Для начинки знадобиться:
• Вершкове масло - 100 грамів,
• Варена згущене молоко - 2 банки (можна ще зварити самому у воді),
• Горіхи (підійдуть будь-які: родзинки, арахіс або волоські), - горішки треба випікати, і розламати на дрібні шматочки.

Рецепт приготування:
• Розітріть разом маргарин, жовтки і цукор. Додайте це в піну білків. Потім додайте соду (не забудьте погасити оцтом) і перемішайте.
• Поступово додавайте борошно і перемішайте. У підсумку ви повинні отримати м'яке тісто, яке не буде прилипати до рук. Потім приберіть тісто в холодильник.
• Нагрійте форму і змастіть маслом. Змащувати треба буде тільки один раз.
• Сформуйте з тіста шматочки, розміром трохи менше волоського горіха і випікайте.
• Отримані шкарлупки наповніть кремом. Щоб зробити крем добре перемішайте згущене молоко з маслом і уламками горіхів. А в саму середину шкарлупки горішка покладіть арахіс або родзинки.
• Щоб крем схопився, поставте в холодильник.
З наведених інгредієнтів вийде 60 горішків зі згущеним молоком. І ще залишиться трохи крему, який ви можете використовувати в іншому рецепті.

Кількість думок від користувачів (0)
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм Нікнеймом.

Ця дія доступна тільки зареєстрованим користувачам

Щоб мати можливість:
Завести віртуальну кулінарну книгу,
Спілкуватися з авторами рецептів та іншими користувачами,
Готувати смачні та корисні страви з фото рецептами,
Ділитися власними рецептами і багато іншого!

Інформаційне повідомлення

Відвідувачі, які знаходяться в групі Гости, не можуть залишати коментарі в даній статті.
Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на сайт.