Загрузка...

Апельсиновий пиріг

Апельсиновий пиріг
0
0
20 сер
Апельсиновий пиріг


Припустимо, ви влаштовуєте чаювання і не знаєте, що приготувати. Пропонуємо вам приготувати апельсиновий пиріг - чудове блюдо, яке можна подати до чаю. Треба сказати, що рецепт досить простий.

Інгредієнти:
• Вершкове масло - 300 гр.
• Яйця
• Цукру - 1ст.
• Борошно - 2ст.
• Пекарський порошок (розпушувач) - 1 ч.л.
• Сіль
• Апельсини - 2шт
• Цукрова пудра
• Ванілін 1 гр.

Готуємо:
• Отже, перше, з чого слід почати, це розтерти з допомогою міксера цукор і масло, а далі додаємо два яйця і ретельно перемішуємо. Тепер в отриману маску насипаємо 200 гр. борошно і розпушувач. Тісто готове! Тепер викладаємо його в спеціальну форму для пирога і ставимо в духовку. Випікаємо при температурі 175оС 45-50 хвилин. Поки випікається основа пирога, займіться глазур'ю.
• Візьміть апельсини і вичавіть з них сік, а цедру від нього натріть на тертці. Часточки очистіть від плівки. Тепер візьміть сковороду і викладіть в неї 3 ст. ложки цукру і додайте апельсиновий сік. Трохи підігрів, викладіть на сковороду апельсинові часточки. Додайте цедру і варіть на середньому вогні, до повної прозорості. Далі додайте 2 ст. ложки вершкового масла. Витягніть з духовки основу і вилийте глазур, повністю заповнивши поверхню пирога.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: