Апельсиновий пиріг

Апельсиновий пиріг
0
0
20 сер
Апельсиновий пиріг


Припустимо, ви влаштовуєте чаювання і не знаєте, що приготувати. Пропонуємо вам приготувати апельсиновий пиріг - чудове блюдо, яке можна подати до чаю. Треба сказати, що рецепт досить простий.

Інгредієнти:
• Вершкове масло - 300 гр.
• Яйця
• Цукру - 1ст.
• Борошно - 2ст.
• Пекарський порошок (розпушувач) - 1 ч.л.
• Сіль
• Апельсини - 2шт
• Цукрова пудра
• Ванілін 1 гр.

Готуємо:
• Отже, перше, з чого слід почати, це розтерти з допомогою міксера цукор і масло, а далі додаємо два яйця і ретельно перемішуємо. Тепер в отриману маску насипаємо 200 гр. борошно і розпушувач. Тісто готове! Тепер викладаємо його в спеціальну форму для пирога і ставимо в духовку. Випікаємо при температурі 175оС 45-50 хвилин. Поки випікається основа пирога, займіться глазур'ю.
• Візьміть апельсини і вичавіть з них сік, а цедру від нього натріть на тертці. Часточки очистіть від плівки. Тепер візьміть сковороду і викладіть в неї 3 ст. ложки цукру і додайте апельсиновий сік. Трохи підігрів, викладіть на сковороду апельсинові часточки. Додайте цедру і варіть на середньому вогні, до повної прозорості. Далі додайте 2 ст. ложки вершкового масла. Витягніть з духовки основу і вилийте глазур, повністю заповнивши поверхню пирога.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: