Зебра пиріг рецепт

Зебра пиріг рецепт
0
0
20 сер
Зебра пиріг рецепт


Інгредієнти для приготування :
• Дві склянки борошна
• 270 грам цукру
• 200 грам сметани
• 100 г вершкового масла
• Три курячих яйця
• Пів чайної ложки соди
• П'ять столових ложок порошку какао
• Одна столова ложка оцту
• Дві столові ложки молока
• 50 грам кокосової стружки або білого шоколаду

І так приступаємо:
• Розбиваємо в глибоку миску курячі яйця і перемішуємо їх гарненько разом з 240 грамами цукру. Розтоплюємо на водяній бані 50 грам вершкового масла і додаємо його разом зі сметаною до яєць. Ретельно все перемішуємо. Тепер гасимо чайну ложку соди в їдальні ложки оцту. Виливаємо туди ж. Потім просіваємо поступово борошно і гарненько все перемішуємо, щоб не було грудочок.

• Тісто має бути схожим на густу сметану. Готове тісто ділимо на дві рівних частини. В одну з них додаємо дві столові ложки какао і гарненько перемішуємо. Розігріваємо до 160 градусів духовку. Беремо круглу форму для випікання змащуємо її маслом і посипаємо пшеничним борошном. Потім викладаємо у форму темне тісто чергуючи зі світлим.

• Можна просто класти по дві столові ложки білого, а потім темного. Викладаємо тісто поступово підходячи до центру форми, який буде складатися з однієї столової ложки темного тіста. Тепер ставимо форму на годину в духовку. Готовність коржа перевіряємо зубочисткою або дерев'яною паличкою. Виймаємо його з духовки, трохи охолоджуємо, а потім перекладаємо на блюдо з форми. Готуємо тепер глазур. Кип'ятимо в маленькій каструлі дві столові ложки молока і дві столові ложки цукру, поки цукор повністю не розчиниться.

• Додаємо туди 50 грам вершкового масла і коли воно рівномірно розтечеться висипаємо три столові ложки какао. Перемішуємо все гарненько і знімаємо глазур з вогню. Трохи охолоджуємо глазур, а потім покриваємо нею зверху пиріг. Чекаємо, що-б глазур повністю застигла. Натираємо на дрібній тертці білий шоколад і посипаємо їм пиріг, який можна подавати в якості смачного десерту до столу.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: