Загрузка...

Зебра пиріг рецепт

Зебра пиріг рецепт
-1
0
20 сер
Зебра пиріг рецепт


Інгредієнти для приготування :
• Дві склянки борошна
• 270 грам цукру
• 200 грам сметани
• 100 г вершкового масла
• Три курячих яйця
• Пів чайної ложки соди
• П'ять столових ложок порошку какао
• Одна столова ложка оцту
• Дві столові ложки молока
• 50 грам кокосової стружки або білого шоколаду

І так приступаємо:
• Розбиваємо в глибоку миску курячі яйця і перемішуємо їх гарненько разом з 240 грамами цукру. Розтоплюємо на водяній бані 50 грам вершкового масла і додаємо його разом зі сметаною до яєць. Ретельно все перемішуємо. Тепер гасимо чайну ложку соди в їдальні ложки оцту. Виливаємо туди ж. Потім просіваємо поступово борошно і гарненько все перемішуємо, щоб не було грудочок.

• Тісто має бути схожим на густу сметану. Готове тісто ділимо на дві рівних частини. В одну з них додаємо дві столові ложки какао і гарненько перемішуємо. Розігріваємо до 160 градусів духовку. Беремо круглу форму для випікання змащуємо її маслом і посипаємо пшеничним борошном. Потім викладаємо у форму темне тісто чергуючи зі світлим.

• Можна просто класти по дві столові ложки білого, а потім темного. Викладаємо тісто поступово підходячи до центру форми, який буде складатися з однієї столової ложки темного тіста. Тепер ставимо форму на годину в духовку. Готовність коржа перевіряємо зубочисткою або дерев'яною паличкою. Виймаємо його з духовки, трохи охолоджуємо, а потім перекладаємо на блюдо з форми. Готуємо тепер глазур. Кип'ятимо в маленькій каструлі дві столові ложки молока і дві столові ложки цукру, поки цукор повністю не розчиниться.

• Додаємо туди 50 грам вершкового масла і коли воно рівномірно розтечеться висипаємо три столові ложки какао. Перемішуємо все гарненько і знімаємо глазур з вогню. Трохи охолоджуємо глазур, а потім покриваємо нею зверху пиріг. Чекаємо, що-б глазур повністю застигла. Натираємо на дрібній тертці білий шоколад і посипаємо їм пиріг, який можна подавати в якості смачного десерту до столу.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: