Загрузка...

Штрудель рецепт

Штрудель рецепт
0
0
20 сер
Штрудель рецепт


Інгредієнти для приготування :
• Три склянки борошна
• Три курячих яйця
• 70 грам вершкового масла
• ¼ склянки води
• Чотири столові ложки цукру
• ½ чайної ложки солі
• 600 г яблук
• Пів склянки сухарів
• ½ чайної ложки меленої кориці

І так приступаємо:
• Розігріваємо духовку до 220 градусів. Розбиваємо в глибоку миску два курячих яйця і розтираємо їх віночком разом з сіллю і двома столовими ложками цукру. Потім додаємо воду і перемішуємо до повного розчинення цукру з сіллю. Тепер просіваємо борошно пшеничне на робочий стіл і робимо не по центру лунку.

• Розм'якшуємо виделкою 50 грам вершкового масла і ложем його в лунку. Після цього додаємо туди яєчну суміш і замішуємо ретельно круте тісто. Залишаємо його в сторону настоятися 40 хвилин, а потім розкачуємо на столі тонким прямокутним пластом товщиною 1 мм

• Тепер розм'якшуємо решту вершкове масло виделкою і змащуємо їм пласт. Готуємо начинку. Моєму гарненько яблука, зрізаємо шкірку з них і нарізаємо тонкими скибочками або кружальцями. Сухарі перемелюємо кавомолкою в чашку. Додаємо туди корицю, дві столові ложки цукру і все перемішуємо.

• Потім викладаємо половину тіста яблуками, посипаємо сумішшю з кориці і звертаємо в рулет. Тепер змащуємо вершковим маслом деко і кладемо на нього рулет швом донизу. Розбиваємо куряче яйце в чашку, збиваємо його і змащуємо їм за допомогою пензлика рулет зверху. Ставимо його на 30 хвилин у духовку, після чого вже можна буде подавати його до столу у вигляді десерту.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: