Штрудель рецепт

Штрудель рецепт
0
0
20 сер
Штрудель рецепт


Інгредієнти для приготування :
• Три склянки борошна
• Три курячих яйця
• 70 грам вершкового масла
• ¼ склянки води
• Чотири столові ложки цукру
• ½ чайної ложки солі
• 600 г яблук
• Пів склянки сухарів
• ½ чайної ложки меленої кориці

І так приступаємо:
• Розігріваємо духовку до 220 градусів. Розбиваємо в глибоку миску два курячих яйця і розтираємо їх віночком разом з сіллю і двома столовими ложками цукру. Потім додаємо воду і перемішуємо до повного розчинення цукру з сіллю. Тепер просіваємо борошно пшеничне на робочий стіл і робимо не по центру лунку.

• Розм'якшуємо виделкою 50 грам вершкового масла і ложем його в лунку. Після цього додаємо туди яєчну суміш і замішуємо ретельно круте тісто. Залишаємо його в сторону настоятися 40 хвилин, а потім розкачуємо на столі тонким прямокутним пластом товщиною 1 мм

• Тепер розм'якшуємо решту вершкове масло виделкою і змащуємо їм пласт. Готуємо начинку. Моєму гарненько яблука, зрізаємо шкірку з них і нарізаємо тонкими скибочками або кружальцями. Сухарі перемелюємо кавомолкою в чашку. Додаємо туди корицю, дві столові ложки цукру і все перемішуємо.

• Потім викладаємо половину тіста яблуками, посипаємо сумішшю з кориці і звертаємо в рулет. Тепер змащуємо вершковим маслом деко і кладемо на нього рулет швом донизу. Розбиваємо куряче яйце в чашку, збиваємо його і змащуємо їм за допомогою пензлика рулет зверху. Ставимо його на 30 хвилин у духовку, після чого вже можна буде подавати його до столу у вигляді десерту.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: