Загрузка...

Рецепт булочок

Рецепт булочок
+6
0
20 сер
Рецепт булочок


Інгредієнти для приготування :
• 250 грам цукру
• Півлітра молока
• 60 грамів сирих дріжджів або 11 грам сухих
• Півтора кілограма борошна
• Два курячих яйця
• 200 грам масла
• 100 грам кориці

І так приступаємо:
• Підігріваємо молоко, а потім розчиняємо в ньому дріжджі. Додаємо туди 500 грам борошна, перемішуємо гарненько, накриваємо рушником і ставимо настоятися в тепле місце небагато. Коли опара збільшиться вдвічі додаємо в неї 150 грам цукру і розм'якшене масло виделкою. Перемішуємо все.

• Потім вводь туди курячі яйця і знову заважаємо. Тепер просіваємо залишки борошна і замішуємо круте тісто, що-б воно не липло до рук. Накриваємо його рушником і ставимо на 50 хвилин у тепле місце. Цим часом змішуємо 100 грам борошна з корицею. Беремо наше тісто, ділимо його на три частини, що-б було зручніше працювати.

• Розкачуємо кожну з них на робочому столі завтовшки 3-4 міліметра. Посипаємо кожну з них сумішшю з кориці. Звертаємо їх у рулет і защипаем краю. Нарізаємо тепер рулет шматочками шириною чотири сантиметри. Робимо в кожному шматочку надріз, але при цьому не доходимо до кінця.

• Розгортаємо шматочок, за допомогою надрізу. Тепер розігріваємо до 180 градусів духовку. Змащуємо маслом деко викладаємо на нього булочки і даємо їм так постояти 15 хвилин. Після цього ставимо деко в духовку. Через півгодини ароматні здобні булочки будуть готові.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: