Рецепт булочок

Рецепт булочок
+6
0
20 сер
Рецепт булочок


Інгредієнти для приготування :
• 250 грам цукру
• Півлітра молока
• 60 грамів сирих дріжджів або 11 грам сухих
• Півтора кілограма борошна
• Два курячих яйця
• 200 грам масла
• 100 грам кориці

І так приступаємо:
• Підігріваємо молоко, а потім розчиняємо в ньому дріжджі. Додаємо туди 500 грам борошна, перемішуємо гарненько, накриваємо рушником і ставимо настоятися в тепле місце небагато. Коли опара збільшиться вдвічі додаємо в неї 150 грам цукру і розм'якшене масло виделкою. Перемішуємо все.

• Потім вводь туди курячі яйця і знову заважаємо. Тепер просіваємо залишки борошна і замішуємо круте тісто, що-б воно не липло до рук. Накриваємо його рушником і ставимо на 50 хвилин у тепле місце. Цим часом змішуємо 100 грам борошна з корицею. Беремо наше тісто, ділимо його на три частини, що-б було зручніше працювати.

• Розкачуємо кожну з них на робочому столі завтовшки 3-4 міліметра. Посипаємо кожну з них сумішшю з кориці. Звертаємо їх у рулет і защипаем краю. Нарізаємо тепер рулет шматочками шириною чотири сантиметри. Робимо в кожному шматочку надріз, але при цьому не доходимо до кінця.

• Розгортаємо шматочок, за допомогою надрізу. Тепер розігріваємо до 180 градусів духовку. Змащуємо маслом деко викладаємо на нього булочки і даємо їм так постояти 15 хвилин. Після цього ставимо деко в духовку. Через півгодини ароматні здобні булочки будуть готові.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: