Загрузка...

Рецепт пиріг зебра

Рецепт пиріг зебра
+1
0
20 сер
Рецепт пиріг зебра


Для приготування цього пирога нам знадобиться:

Для тіста:

• Яйця курячі 5 штук
• Цукор 360 грам або два неповних склянки
• Вершкове Масло-100 грам
• Сметана 150-250 грам
• Борошно 250 грам
• Сода третя частина чайної ложки
• Какао 2 чайні ложки без верху
• Розпушувач для тіста 1 чайна ложка
• Волоські горіхи або фундук (нарізані) - 70 грам

Для глазурі:

• Сметана 2-3 столових ложки
• Вершкове Масло-50 грам
• Цукор 2-3 столові ложки
• 3 столові ложки Какао

Процес приготування:

• Вершкове масло розм'якшити і додати половину цукру(180 грам) і розтерти.
• Беремо другу миску, в неї збиваємо яйця і додаємо весь цукор, що залишився (180 грам) і легенько збити віничком.
• В миску, де лежить масло з цукром, влити суміш яєць з цукром і перемішати до однорідного кольору.
• В тарілочку накладаємо сметану і додаємо в неї соду і розпушувач, перемішуємо і додаємо сметану в миску до масляно-яєчної суміші і знову перемішати.
• Ввести в отриману масу просіяне борошно. Перемішати.
• Тісто потрібно розділити на дві частини. У першу частину додаємо какао порошок і перемішуємо.
• Форму для запікання пирога змастити вершковим маслом і трохи присипати борошном. У центр форми викласти 2 столові ложки білого тіста. Потім в центр білого тіста викласти 2 столові ложки чорного. І так робіть весь торт, чергуючи шари.
• Торт випікати приблизно 50-60 хвилин, коли духовка нагріта до 180 градусів. Готовий пиріг вийняти з духовки і обережно викласти з форми. Остиглий пиріг полити шоколадною глазур'ю.
• Шоколадна глазур. Невелику каструльку поставити на маленький вогонь і в неї покласти сметану, цукор, какао, масло. Перемішати так, щоб не було грудочок.
• Наш смачний пиріг готовий! Приємного апетиту.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: