Рецепт пиріг зебра

Рецепт пиріг зебра
+1
0
20 сер
Рецепт пиріг зебра


Для приготування цього пирога нам знадобиться:

Для тіста:

• Яйця курячі 5 штук
• Цукор 360 грам або два неповних склянки
• Вершкове Масло-100 грам
• Сметана 150-250 грам
• Борошно 250 грам
• Сода третя частина чайної ложки
• Какао 2 чайні ложки без верху
• Розпушувач для тіста 1 чайна ложка
• Волоські горіхи або фундук (нарізані) - 70 грам

Для глазурі:

• Сметана 2-3 столових ложки
• Вершкове Масло-50 грам
• Цукор 2-3 столові ложки
• 3 столові ложки Какао

Процес приготування:

• Вершкове масло розм'якшити і додати половину цукру(180 грам) і розтерти.
• Беремо другу миску, в неї збиваємо яйця і додаємо весь цукор, що залишився (180 грам) і легенько збити віничком.
• В миску, де лежить масло з цукром, влити суміш яєць з цукром і перемішати до однорідного кольору.
• В тарілочку накладаємо сметану і додаємо в неї соду і розпушувач, перемішуємо і додаємо сметану в миску до масляно-яєчної суміші і знову перемішати.
• Ввести в отриману масу просіяне борошно. Перемішати.
• Тісто потрібно розділити на дві частини. У першу частину додаємо какао порошок і перемішуємо.
• Форму для запікання пирога змастити вершковим маслом і трохи присипати борошном. У центр форми викласти 2 столові ложки білого тіста. Потім в центр білого тіста викласти 2 столові ложки чорного. І так робіть весь торт, чергуючи шари.
• Торт випікати приблизно 50-60 хвилин, коли духовка нагріта до 180 градусів. Готовий пиріг вийняти з духовки і обережно викласти з форми. Остиглий пиріг полити шоколадною глазур'ю.
• Шоколадна глазур. Невелику каструльку поставити на маленький вогонь і в неї покласти сметану, цукор, какао, масло. Перемішати так, щоб не було грудочок.
• Наш смачний пиріг готовий! Приємного апетиту.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: