Загрузка...

Пиріг шарлотка

Пиріг шарлотка
0
0
20 сер
Пиріг шарлотка


Для приготування шарлотки нам знадобиться:

• Яблука 1 кг
• Борошно 1 склянка
• Яйця 3-5 штук
• Цукор 1 стакан

Процес приготування:

• Спочатку приготуємо тісто. Яйця по одному додаємо в тарілку і гарненько збиваємо їх міксером, поступово додаючи цукор, перемішуємо до тих пір, поки суміш не стане однорідною. Потім дуже повільно і акуратно додамо борошно і сіль на кінчику ножа.
• Тепер перейдемо до яблук. Для початку їх потрібно гарненько вимити, потім очистити від шкірки і нарізати невеликими дугами.
• Тепер будемо запікати наш пиріг. Для початку змастимо форму для випічки маслом. І трошки притрусити борошном.
• Яблука викладаємо рівномірно на дно форми і заливаємо їх тестом. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо до тих пір, поки наш пиріг не стане рум'яним. Готовність пирога можна ПЕРЕВІРИТИ сірником або зубочисткою встромивши її в пиріг, якщо тісто не прилипло до неї, то пиріг повністю готовий.
• Наша шарлотка готова! Приємного апетиту.
• Якщо ви робите пиріг взимку, а яблук під рукою немає, ви можете використовувати сухофрукти. Ще смачно якщо в «Шарлотку» додати брусницю, журавлину, смородину.
Можна поекспериментувати, наприклад: замість яблук додати абрикоси, персики, груші.
• Сподіваємося, наші поради допоможуть зробити «Шарлотку» ще біліше смачніше.
• Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: