Пиріг шарлотка

Пиріг шарлотка
0
0
20 сер
Пиріг шарлотка


Для приготування шарлотки нам знадобиться:

• Яблука 1 кг
• Борошно 1 склянка
• Яйця 3-5 штук
• Цукор 1 стакан

Процес приготування:

• Спочатку приготуємо тісто. Яйця по одному додаємо в тарілку і гарненько збиваємо їх міксером, поступово додаючи цукор, перемішуємо до тих пір, поки суміш не стане однорідною. Потім дуже повільно і акуратно додамо борошно і сіль на кінчику ножа.
• Тепер перейдемо до яблук. Для початку їх потрібно гарненько вимити, потім очистити від шкірки і нарізати невеликими дугами.
• Тепер будемо запікати наш пиріг. Для початку змастимо форму для випічки маслом. І трошки притрусити борошном.
• Яблука викладаємо рівномірно на дно форми і заливаємо їх тестом. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо до тих пір, поки наш пиріг не стане рум'яним. Готовність пирога можна ПЕРЕВІРИТИ сірником або зубочисткою встромивши її в пиріг, якщо тісто не прилипло до неї, то пиріг повністю готовий.
• Наша шарлотка готова! Приємного апетиту.
• Якщо ви робите пиріг взимку, а яблук під рукою немає, ви можете використовувати сухофрукти. Ще смачно якщо в «Шарлотку» додати брусницю, журавлину, смородину.
Можна поекспериментувати, наприклад: замість яблук додати абрикоси, персики, груші.
• Сподіваємося, наші поради допоможуть зробити «Шарлотку» ще біліше смачніше.
• Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: